X
sediu pnl

PNL a decis câte semnături trebui să strângă de la sibieni: 32.271

Liberalii și-au făcut planurile de precampanie și campanie în vederea alegerilor europarlamentare și au fost deja trasate primele sarcini către organizațiile locale. Astfel, PNL Sibiu trebuie în primul rând să strângă cel puțin 32.271 de semnături pentru lista partidului, dar și să crească vizibilitatea partidului prin campanii outdoor, branduirea sediilor și inițierea unor campanii on-line, scrie stiripesurse.ro. Mai mult, fiecare membru PNL va avea obligația să strângă minim 10 semnături din partea rudelor și a cercului de prieteni, se mai arată în decizia luată, în timp ce alte semnături vor fi strânse de voluntari în zone fixe prin amplasarea de corturi special amenajate în acest sens.

PNL Sibiu va avea un candidat pe listele de la europarlamentare, liderul organizației, Raluca Turcan, menționând că Virgil Popa, fostul viceprimar al Sibiului, va fi în primele zece poziții. “Virgil Popa, fostul viceprimar al Sibiului, va reprezenta cu siguranță Sibiul în Parlamentul European”, a anunțat președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, în cadrul unei emisiuni Turnul Sfatului TV. ”Acum șase luni vă spuneam că mă voi lupta ca Sibiul să aibă un loc eligibil, acum vă pot spune în ajun de definitivare a listei PNL pentru alegerile europarlamentare că Sibiul are un loc care să ne permită să avem un parlamentar european. Nu vreau să vă spun acum locul pe care va fi, pentru că nu e finalizată lista, dar candidatul Sibiului, Virgil Popa va avea un loc eligibil. În maxim două săptămâni va fi gata lista”, a anunțat Turcan.

Rareș Bogdan, negocieri pentru primul loc

Surse din media centrală spubn că sunt șanse foarte mari ca pe prima poziție a PNL pentru alegerile europarlamentare să fie jurnalistul Rareș Bogdan. “Are peste 33% cotă de încredere, și o cotă de popularitate de aproape 40%. Singurul care poate diminua pericolul care-l reprezintă pentru noi Dacian Cioloș și care poate transfera din capitalul lui de imagine la București astfel încât să ne dea o șansă de revenire pțnă la locale poate fi Rareș Bogdan”, spun surse din conducerea liberală, citate de stiripesurse.ro.

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Ionut

    Am citit ziare din mai multe judete si astia de la PNL spun in fiecare judet ca vor avea europarlamentar exact asa cum minte Raluca la Sibiu!Cauta fraieri ca sunt in picaj la nivel national!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Politica
  • Contact