X
diana muresan usr

TSTV USR Sibiu caută primar. ”Avem un profil al lui și căutările noastre nu vor fi doar în interiorul partidului”

Diana Mureșan, președintele organizației municipale al USR Sibiu, a declarat în cadrul unei emisiuni Turnul Sfatului TV că partidul va avea anul viitor un candidat la Primăria Sibiu. ”Cred că există cineva, chiar dacă nu ar exista, eu mi-am propus ca în acest mandat să identific o persoană care ar putea candida la funcția de primar al Sibiului la viitoarele alegeri locale. O să venim sigur cu un candidat și va fi un candidat care ne va reprezenta pe noi și pe cetățenii Sibiului în primărie. Deocamdată nu-l avem, știm doar cum am vrea să fie, avem un profil al lui și căutările noastre nu vor fi doar în interiorul partidului, ci și în exteriorul lui. Trebuie să fie muncitor, competent, determinat, bun comunicator. Cred că în ultimul timp asta lipsește în Sibiu, o comunicare cu cetățenii. Nu este suficient, așa simt eu. Eu îi văd pe colegii mei din Consiliul Local București. Au o cu totul altă comunicare cu cei care i-au votat și îi reprezintă. Cred că asta este un minus, un neajuns la nivel local. Eu ca cetățean vreau să știu ce se întâmplă, poate vin și eu cu idei pe care să le propun sibienilor”, susține Diana Mureșan.

Aleasă săptămâna trecută în funcția de președinte al organizației municipale, Diana Mureșan spune că până la alegerile locale de anul viitor USR va avea filiale în cel puțin 90% din localitățile din județ. ”Noi dorim să acoperim întregul județ, ne dorim să avem filiale în toate comunele, în toate orașele, acesta este țelul nostru. Lucrăm în direcția aceasta și eu sunt foarte optimistă. Eu cred că până la alegerile locale din 2020 o să acoperim probabil 90% din toate localitățile din județ”, a mai spus Diana Mureșan.

Despre alegerile europarlamentare și ce își propune USR mun. Sibiu în următorii doi ani, puteți vedea aici:

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

16 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Nicu

  Am un sfat pentru USR Sibiu,sa caute un sas pentru functia de primar al Sibiului,sa fie tanar si sa aiba bun simt,sa cunoasca Sibiul si sa fie un bun gospodar!Eu am gasit un sas pentru primaria Selimbar ,tanar inginer bun gospodar dar FDGR si Bottesch nu l au vrut pentru ca era prea tanar ( avea vreo 33 de ani( iar cei din FDGR au peste 70 de ani ca varsta!Eu o sa l indrum pe acest SAS tanar inginer catre USR daca vrea sa mai candideze pentru primaria Selimbar,pentru Sibiu veti gasi altul!

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  the one

  In toate pozele pe care am vazut-o, duduia apare de parca ar tine o minge imaginara in maini. :))) O fi vreo strategie de comunicare sau ceva seminotica scapata de sub control? :)))

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  S

  Du-te mah, prea tânără pt generalizări… În primul rand, dl. Răzvan, la ce vârstă e ok sa faci generalizări? :)))) iar legat de politica, io zic ca e stupid sa zici ca cineva e prea tânăr pt orice părere politica, când batranii votează în proporție mai mare PSD :)))

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Mara

  ”Cred că există cineva, chiar dacă nu ar exista, eu mi-am propus ca în acest mandat să identific o persoană care ar putea candida la funcția de primar al Sibiului”!
  Succes in a gasi o persoana care nu exista! :))

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Nicu

  Sfat pentru USR,la consiliul local fdgr a scazut in iunie 2016 cu 14811 voturi fata de 2012,trebuie sa adunati cel putin 5% ca sa intrati in cl sibiu ,pentru unul sau doi consilieri!5% din 50000 de voturi este cam 2500 voturi la 106 sectii de votare trebuie in medie cel putin 24 de voturi pentru fiecare sectie pentru a intra in componenta consiliului local!Nu uitati e MATEMATIC si aici nu se greseste!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Tudor

   Și, ai vreo îndoială că USR-Plus o să intre în Consiliul Local? FDGR a fost o soluție de avarie, s-a cam încheiat faza asta. Totul e ca USR să vină cu un om potrivit, și, mai important, cu niște propuneri concrete pentru rezolvarea unor mari probleme. Pronosticul meu: fac 25-35% la locale.

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Alzara 1918

    Estimarea este corectă , dar nu datorită candidaților , ci datirită brandului care satisface dorința justificată de progres .

 12. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 13. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 14. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact