X
sediu directia fiscala 2 primarie turismului

Direcția Fiscală Locală a început mutarea în noul sediu de pe strada Turismului. Din 11 martie, sibienii pot plăti taxele și impozitele locale în noua locație

Direcția Fiscală Locală, serviciul public în subordinea Consiliului Local care colectează taxele și impozitele locale, se va muta din data de 11 martie în sediul de pe strada Turismului. În noul sediu, Direcția Fiscală va dispune de mai mult spațiu pentru birouri, iar la parter au fost amenajate șapte ghișee pentru relația cu publicul.

În sediile Primăriei Sibiu din Piața Mare și de pe bulevardul Victoriei vor rămâne câte două ghișee pentru încasarea taxelor și impozitelor locale, înregistrarea autovehiculelor urmând să se realizeze doar la sediul de pe strada Turismului.

Mutarea arhivei și a birourilor Direcției Fiscale a început deja, întreg personalul fiind implicat în această acțiune. Din acest motiv activitatea la ghișeele din sediul Primăriei nu se va putea asigura la parametrii obișnuiți. În acest context reamintim sibienilor că au la dispoziție mai multe mijloace de plată a impozitelor și taxelor locale, chiar mai simple și mai la îndemână decât plata la ghișeu:

• Electronic, pe portalul E-administrație de pe site-ul www.sibiu.ro, prin crearea unui cont
• Electronic, pe portalul www.sibiu.ro, prin PLATA XPRESS, fără a fi necesară crearea unui cont, urmând a fi utilizat codul de bare de pe decizia de impunere
• Electronic, prin portalul ghișeul.ro
• La robotul din sediile BRD și cele ale Băncii Comerciale, prin scanarea codurilor de bare de pe decizia de impunere,
• Prin viramente bancare, emițându-se un ordin de plată
• În numerar, la ghișeele oficiilor poștale din cartierele orașului.

sediu directia fiscala

Clădirea în care funcționează acest nou sediu al Primăriei Sibiu de pe strada Turismului a fost complet reabilitată prin modernizarea rețelelor de utilități, înlocuirea tâmplăriei, refacerea tencuielilor și zugrăvelilor, amenajarea unei rețele pentru date și telefonie, instalarea sistemelor de siguranță la incendiu și amenajarea curții interioare. După ce Direcția Fiscală se va instala aici, va începe relocarea birourilor Poliției Locale în acest imobil.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Satul de PSD, dar nici cu FDGR nu mi jenă 😏

  Poate se apuca și frau, și strânge și ea gunoaiele de pe lângă gardul primăriei, căci acum după ce au tăiat brazii din jur (fără autorizație de mediu) au răsărit gunoaiele și bebeluși de bere ca ciupercile după ploaie.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Anonymus

  dar locuri de parcare exista in zona pentru cei care vor merge acolo sa isi rezolve problemele pe care le au? sau vor parca pe unde apuca pe strazile din zona (ca sa nu mai vorbim de angajatii institutiei care au sigur si ei masini). Oare chiar nu se poate face o treaba cu cap in Sibiu?

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  dan

  Se mai gandeste cineva si la bietul contribuabil ? De ce nu era bine sa-ti rezolvi problemele in centru si in cadrul Primariei unde poate trebuia sa mergi la mai multe servicii? Asa dute fraierule pana pe str Alpinismului ca pe noi ne doare la basca de prosti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact