X
protest balcescu

FOTO VIDEO Peste 500 de sibieni protestează pe străzile orașului „Repetenți și infractori/Nu vă vrem conducători”

Memebrii comunității „Vă Vedem din Sibiu” i-au chemat din nou pe sibieni la protest, de această dată însă fără aviz din partea comisiei pentru adunările publice, din cadrul Primăriei Municipiului Sibiu. Oamenii își exprimă din nou nemulțumirea privind ultima ordonanță de urgență în justiție. 

Actualizare. Cei peste 500 de sibieni au pornit în marș pe Bulevardul Nicolae Bălcescu și se apropie de Farmacia 24.

Aproximativ 150 de sibieni protestează în această seară în Piața Mare și cer ca actuala guvernare să plece de la conducerea țării. „Repetenți și infractori nu vă vrem conducători”, „Abrogați și plecați” și „Liviu Dragnea, Viorica vă așteaptă mititica” sunt doar câteva dintre lozincile strigate de manifestanți.

Potrivit reprezentanților Primăriei Sibiu, cererea privind organizarea protestului a fost înregistrată prea târziu, motiv pentru care aceasta nu a fost avizată.

„Dată fiind întârzierea depunerii cererii și faptul că programul instituției s-a încheiat la 13.30, cererea nu s-a mai putut discuta în Comisia care avizează adunările publice. Primăria Sibiu a informat instituțiile abilitate în menținerea liniștii și ordinii publice cu privire la existența acestei cereri și intenția inițiatorilor de a organiza un protest”, au spus reprezentanții Primăriei Sibiu.

Amintim că duminica trecută aproape 5.000 de sibieni au protestat față de modificările legislative din domeniul justiției.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  nobody like everybody

  Trepanați pe creier!
  Nu se va schimba ori retrage ( de catre cei la putere acum ) nici o lege, nici o ordonanta, nici un act normativ adoptat. Puteti zbiera pana ragusiti si protesta pana cadeti lati.
  Voi aveti dreptul sa protestati, sa va aratati nemiltumirea, sa fiti ingrijorati de ” valorile democatice afectate ” , dar aceeasi democratie invocata in demersul vostru da dreptul PUTERII sa isi exercite prerogativele FARA sa va intrebe pe voi NIMIC ( V-a intrebat la vot daca sunteti de acord ca EI sa va CONDUCA si voi ati spus DAAAAAAA! ). Zambiti larg si impacati cu LIBERTATEA pe care o avem. Toti.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Zumz

   Zise asta unul care in 23 martie isi va lua un Trif si un Dragnea si ii va duce oriunde in judet de frica oamenilor adunati in fata sediului PSD. Ia haide sa va vedem in campania electorala pe strazi, daca aveti curajul. :)

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Adin

  Libertate nu insemna sa fii liber sa furi sau sa omori indirect prin coruptie (a se vedea Colectiv, HexiPharma etc). Toti o sa ajungem la un moment dat in spitale, la institutiile statului, ca sa nu mai zic de chestii aparent banale gen mers pe sosele. Ce o sa gasim acolo depinde de noi. Stati acasa, “ca nu se schimba oricum nimic” si apoi surpriza, vi se cere sa veniti de acasa cu betadina la operatie (dom’ director e pe o mana cu partidul iubit, a furat pe rupte si justitia e la pamant…), iti rupi masina prin gropile “astupate” de firmele agreeate de partidul iubit etc. Pasivitatea celor care nu vin la proteste (sau si mai grav, la vot) nu e deloc un motiv de mandrie sau vreo desteptaciune (stiu io ca toti sunt la fel…), e pur si simplu ignoranta si a-ti lasa soarta pe mana altora. Treziti-va si nu lasati politicienii sa faca orice vor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact