Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
6°C

Dăncilă, show în Parlament. ” Decât să vorbesc liber și să spun prostii...”

Dăncilă, show în Parlament. ” Decât să vorbesc liber și să spun prostii...”

Premierul Viorica Dăncilă s-a prezentat extrem de nervoasă în fața parlamentului, astăzi, în cadrul dezbaterilor pe tema Ordonanţei 114/2018, numită şi Ordonanţa lăcomiei. Asaltată de criticile celor din opoziție, Dăncilă a spus franc: ”Decât să vorbesc liber și să spun prostii mai bine să am o hârtiuță în față și să spun lucruri corecte”. Apoi s-a răstit de-a dreptul: ”Nu mă cobor, sunteți prea jos ca să vă răspund”, i-a transmis Dăncilă.

Viorica Dăncilă a fost scoasă din sărite și de deputatul liberal de Sibiu, Raluca Turcan. Aceasta i-a transmis premierului că a transformat „viaţa românilor într-un coşmar”.  „Doamna Viorica Dăncilă, vă citez: cât timp voi fi prim-ministru, nu voi introduce nicio taxă nouă. Punct. Această declaraţie vă aparţine şi este din ziua învestirii dvs. Astăzi putem spune că aţi minţit din prima zi de mandat. Aţi semnat ordonanţa lăcomiei. Aţi adoptat această OUG cu 3 zile înainte de finalul anului, fără niciun fel de dezbatere. (...) Răspunderea legală şi politică e în primul rând a premierului, nici a preşedintelui, nici a consilierilor condamnaţi pentru corupţie”, a spus Turcan, enervând-o pe Dăncilă. „Legat de jjignirile dumneavoastră, nu vă voi răspunde, doamna Turcan. Aruncaţi atâta venin în jurul dvs că aţi face invidioasă şi o viperă”, i-a replicat premierul de la tribuna Parlamentului.

Premierul Viorica Dăncilă se află astăzi în plenul în Camera Deputaţilor, pentru dezbateri pe tema Ordonanţei 114/2018, numită şi Ordonanţa lăcomiei, la solicitarea Grupului parlamentar PNL.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Iuliana Popelca

Acum 5 ani

Foarte bine le-ati zis rezistentilor sorosisti tradatori de neam, doamna prim ministru! Tineti-o tot asa, avem incredere deplina in dvs.!
Raspunde

Eu, sibianul

Acum 5 ani

Banuiesc ca esti de aceeasi factura cu doamna... sluga a lui draqnea! DISPARETI, LEPRELOR, CU TOT CU NEO-COMUNISTII DIN psd!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

feminista

Acum 5 ani

Daca dna Turcan a ajuns sa se lege de niste examene ratate de acum 30 de ani, inseamna ca nu mai are contraargumente impotriva lui Dancila... si-apoi, dna Raluca, acum 30 de ani se facea scoala serioasa, se intra greu la facultate, nu ca acum cand numai cine niu vrea nu face facultate...
Raspunde

Toma

Acum 5 ani

Daca a vorbi fara cap si coada sau a spune prostii ori a minti inseamna a face show,atunci putem spune:da,domna Dancila a factut show!Ea face show de cate ori deschide gura;in mintea ei este un haos total.Nu stiu cum a putut ajunge in acest post de prim ministru!Fara o fituica,aceasta fiinta nu stie nici cum o cheama!
Raspunde

mama leone

Acum 5 ani

Las ca stiti voi1 votati iar o moldoveanca la Sibiu si o s-o ducem bine!
Raspunde

chivuta din teleorman

Acum 5 ani

Ha, ha, pe langa faptul ca seamna cu ciocanitoarea Woody, dna Raluca mai e si veninoasa! Bravo Vio! De data asta i-ai zis-o Ralucai! Dar, te rog, pregateste-te cand ai de tinut vreun discurs!
Raspunde

asd

Acum 5 ani

N-ai fratioare ce sa mai spui ... deci atunci cand vorbeste si dupa ce vorbeste tanti Vasilica, efectiv ti se inclesteaza muschii muii (D.E.X.: gurâ in limbaj popular) si nu poti sa spui nimic. Este teroare pentru centri nervosi tanti asta. ExiSTA o vorba din batrani care spune ca facem haz de necaz, dar adaptata la 2019 suna mai bine: radem ca sa nu plangem.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus