X
sovaiala

Șovăială: “PSD s-a îndepărtat de principiile elementare ale UE”

Secretarul general al PNL Sibiu, deputatul Constantin  Șovăiala a explicat într-o postare pe Facebook una dintre diferențele  dintre partidul sau și PSD în contextul alegerilor pentru Parlamentul European. “Liberalii intră în competiția europeană alături de parteneri în care cred și pentru a susține valori în care cred, spre deosebire de PSD care s-a îndepărtat de principiile elementare ale UE și a cărui relație  cu socialiștii europeni este deteriorata vizibil. Condamnarea corupției este una dintre cele mai importante teme ale momentului în Europa. Uniunea Europeană luptă să recâștige încrederea oamenilor, încearcă să promoveze politicieni asupra cărora să nu existe nici măcar un semn de întrebare cu privire la integritate, iar PSD este la un pas de a începe campania electorală tot cu Liviu Dragnea în frunte, condamnat  și aflat în pericolul încă unei condamnări”, scrie Șovăiala pe pagină să de socializare.

Deputatul sibian crede că în politică europeană trebuie să intre oameni onești, ale căror bune intenții să fie demonstrate și a căror apartenență să fie la organizații care respectă regulile jocului. “Uniunea Europeană a fost cel mai bun partener al României, a finanțat proiecte de valori considerabile și a transmis în țara mesajele unei politici  sănătoase. Partidele naționale trebuie să se ridice la același nivel, de altfel un nivel pe care-l așteaptă și romanii”, spune Constantin Șovăială.

Postarea lui Șovăiala vine în contextul în care PNL Sibiu a început în urmă cu câteva zile campania de strângere de semnături pentru alegerile europene. “Strângem semnături pentru a intră în competiția pentru alegerile europene promovând ceea ce înseamnă Uniunea Europeană pentru noi: corectitudine și dezvoltare. În județul Sibiu toți primarii PNL au aplicat pentru finanțări europene, cu toții au înțeles că –mai ales în condițiile unei guvernări dezastru- banii europeni asigură dezvoltare. Îl susținem pe lista PNL pe sibianul Virgil Popa, fostul viceprimar al lui Klaus Iohannis , un om cu un caracter care-l califica pentru o poziție în Parlamentul European”, a mai scris Șovăială.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  eu

  hopa, vin alegerile . a aparut si Sovaiala. asa fac toti . au visuri marete si dupa ce ajung acolo nu mai stiu nimic, doar pensii speciale si alte privilegii.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ionut1595

  Pesedistii o sa ne spuna ce fain e in Europa ( via Madagascar, eventual) dar ca o strica anturajul -LCK.
  Sovaiala nu a “aparut” , ca-i tot prin ziare de cand e deputat.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact