Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
-0°C

ACTUALIZARE #șîeu Lista firmelor din Sibiu care își întrerup  activitatea, timp de 15 minute, pentru autostrăzi

ACTUALIZARE #șîeu Lista firmelor din Sibiu care își întrerup  activitatea, timp de 15 minute, pentru autostrăzi

La îndemnul omului de afaceri sucevean Ștefan Mandachi, de a întrerupe vineri, 15 martie, de la ora 15:00, activitatea timp de 15 minute, au răspuns 14 firme peste 25  zeci de companii din Sibiu. Lista e, în continuare, deschisă pentru cei care doresc să protesteze față de ritmul scăzut de construire a autostrăzilor din țara noastră.

Vezi la finalul acestui articol lista actualizată a companiilor și instituțiilor din Sibiu care participă la acțiunea “România vrea autostrăzi! #șîeu“

Actualizare 13:30 După ce și fostul primar al Sibiului, președintele Klaus Iohannis, și-a anunțat public susținerea pentru acțiunea “România vrea autostrăzi! #șîeu“ și reprezentanții Primăriei Sibiu își exprimă solidaritatea. “Primăria Sibiu este solidară cu această acțiune apolitică, pentru că lipsa autostrăzilor este una dintre cele mai importante probleme ale țării. Programul instituției se încheie astăzi la ora 13.30 și de aceea nu vom putea demonstra solidaritatea noastră cu acest protest prin întreruperea lucrului, dar suntem alături. #șîeu“, au transmis reprezentanții administrației locale ziarului Turnul Sfatului. Și Primăria Copșa Mică și-a anunțat sprijinul pentru acțiune.

Printre cele mai recente firme din Sibiu care și-au anunțat participarea la protest se numără și Es Consulting SRL, Grizzly Pizza Sibiu, Royals Hair & Barber Shop și Fundația Comunitară Sibiu. "De peste 7 ani încoace, în fiecare zi, încercăm să conectăm cu sens resursele de bine ale Sibiului. Și chiar dacă ne-am propus să construim un oraș din care n-ai mai pleca, o rețea bună de autostrăzi ne-ar ajuta enorm (nici măcar nu mai este nevoie să amintim avantajele). Știm că sună puțin a clișeu, dar în toți acești ani, oameni minunați din Sibiu și din întreaga țară ne-au ajutat să învățăm că, împreună suntem mai puternici. Astăzi, de la ora 15:00, și echipa noastră își întrerupe activitatea", se arată pe pagina de facebook a fundației.

Actualizare 12:30 Au anunțat oprirea lucrului și reprezentații BCR. “România are nevoie de autostrăzi. Și de o bancă pregătită să le finanțeze“, este mesajul publicat de reprezentanții băncii. Printre firmele din Sibiu care și-au mai anunțat participarea la protest sunt restauratul Hugom PrintCenter.ro, Smart Tools Distribution SRL și Phonon Sound Solutions.

Actualizare, vineri 11:30 Printre firmele care și-au anunțat întreruperea activității se numără și o firmă de taximetrie – 924. “Stimați clienți, Taxi 924 se alătură inițiativei «România vrea autostrăzi». Vă informăm astfel că vineri, 15 martie 2019, între 15:00 și 15:15, nu vom prelua comenzi“, au anunțat reprezentanții companiei. Lor li se mai alătură și cei de la MeridianSib SRL, Ausy Technologies, Onyx Print Sibiu, sindicaliștii sibieni din cadrul Romatsa, Cursuri Festive Sibiu, Attitude Diet SRL, Binal Sib (magazinele), RE/MAX Professionals, Lor.And (Take Away Concept), Smart Bill, Aquagem Sibiu și Sory Sibiu.

Actualizare, vineri 11:00 Numărul firmelor sibiene care își întrerup activitatea în semn de protest și care au semnalat acest lucru publicației Turnul Sfatului a depășit 50, numărul total de angajați al acestora fiind de câteva mii. Pe de altă parte, pe rețelele de socializare au apărut mesaje ale sibienilor care îndeamnă ca, la ora 15:00, să se întâlnească în Piața Unirii, unde să oprească mașinile “pe avarii“ timp de 15 minute.

Actualizare, vineri 09:00. Și o parte din companiile din jurul omului de afaceri sibian Ilie Carabulea se alătură protestului. “Firma Atlantic Travel, prin Fabrica de lactare Seviș, cu zeci de angajați, se alătură oficial protestului și oprește lucrul astăzi“, au arătat reprezentanții fabricii amplasată între Sibiu și Cisnădie. Mai mult, acțiunii apolitice “România vrea autostrăzi“ li se alătură și reprezentanții celui mai important ansamblu de spații de birouri din județ – Centrul de afaceri de pe strada Nicolaus Olahus. “Fără infrastructură (pentru care există fonduri europene nerambursabile), România nu se poate dezvolta!“, este mesajul publicat de fonduri-europene-sibiu.ro alături de Centrul de afaceri Sibiu SRL.

Și sindicaliștii din cadrul societății de transport public din Sibiu, Tursib, anunță că se alătură protestului. Cu toate acestea, șoferii aflați în cursă nu vor opri timp de 15 minute, ci vor circula cu farurile aprinse (modalitatea “clasică“ de protest a șoferilor din societățile de transport public). „Susținem crearea unei economii sănătoase, susținem independența sistemului judiciar, susținem confiscarea averilor celor care nu pot dovedi provenința acestora, susținem construcția de spitale și școli la standarde europene, susținem adoptarea urgentă de măsuri pentru oprirea plecării tinerilor din țară”, arată reprezentanții Sindicatului Dumbrava, care apreciază că direcția spre care se îndreaptă România se îndepărtează de valorile comune ale UE.

sevis autostrazi

O altă mare companie din județ care își va întrerupe activitatea timp de 15 minute este Karpaten Meat Group, care administrează ferma de bovine din rasa Angus la Marpod. “Acum puțin timp publicam un articol despre transportul în siguranță al animalelor noastre și despre importanța aplicării tuturor măsurilor de siguranță în acest proces. Ei bine, convingerea noastră este că principala măsură care stă la baza tuturor celorlalte și de care depinde orice business din România este realizarea unei infrastructuri de autostrăzi. Doar așa vom putea asigura rute mai sigure pentru șoferi, condiții de transport mai bune pentru animale, timp redus în trafic și servicii eficiente“, este mesajul prin care cei de la Karpaten Meat își anunță întreruperea activității timp de 15 minute

În cursul acestei dimineți, campaniei “România vrea autostrăzi! #șîeu“ au mai anunțat că li se alătură și reprezentanții PROflex Sibiu, Incubator107 Sibiu, Inspire Studio, Osushi, Style Residence Sibiu, dar și angajații cabinetului stomatologic al dr. Andra Vlad.  Vor mai întrerupe activitatea timp de 15 minute și reprezentanții Belle Fleurs Sibiu, cei ai Complexului medieval Unglerus (Bugner Invest SRL) din Biertan, Carpathian Travel Center, Micons Prest SRL, Emina Sibiu, Vabova Speed.

Totodată, toate restaurantele din rețeaua Dabo Doner (cea mai mare franciză sibiană) își vor suspenda, în cursul zilei de vineri, timp de 15 minute, activitatea. Reacția celor de la Dabo Doner merită văzută și în contextul în care inițiatorul #șîeu, suceveanul Ștefan Mandachi, este unul din concurenții de pe piața din România, prin rețeaua de restaurante Spartan, pe care Mandachi o controlează.

Actualizare 15:30 Cea mai mare companie din Sibiu care, până acum, anunță că se alătură protestului “România vrea autostrăzi!“ este TransAgape, cea mai mare firmă din județ din domeniul panificației. Vineri, timp de 15 minute, toți cei aproximativ 500 de angajați ai companiei își vor întrerupe activitatea, în timp ce pe toate magazinele din rețeaua TransAgape, precum și pe toate mașinile de distribuție vor fi lipite afișe de susținere a cauzei.

“Absolut toată lumea care la ora aceea este la noi, la serviciu, oprește lucrul. Timp de 15 minute nu ne vom servi clienții, în semn de susținere a acțiunii prin care se arată că România are nevoie de autostrăzi. În plus, pe tot parcursul zilei de vineri, mașinile de distribuție ale TransAgape vor avea lipite pe părțile laterale și pe spate afișul de susținere a campaniei“, declară Vasile Presecan, proprietarul TransAgape. El se arată realist și admite că o astfel de acțiune nu are cum să aibă rezultate imediate. “Anul acesta nici nu au prea fost alocați bani pentru autostrăzi, din ce am văzut. Dar, prin astfel de proteste, eu mă gândesc la viitor. Dacă vom fi tot mai mulți români care vom cere insistent autostrăzi, de exemplu, sper ca pe viitor cei de la conducere să țină cont de acest lucru“, mai spune Vasile Presecan.

Afișul pe care TransAgape îl va folosi în toate magazinele, la fabrica de pâine, dar și pe mașinile de distribuție Afișul pe care TransAgape îl va folosi în toate magazinele, la fabrica de pâine, dar și pe mașinile de distribuție

În plus, cititorii Turnul Sfatului ne-au semnalat că, din Sibiu, se alătură inițiativei “România vrea autostrăzi! #șîeu“ și companiile White Gardenia SRL, Inwatec GmbH&Co.KG, ArtGaraj Service, SaltSib Design SRL dar și filiala sibiană a Lugera&Makler România. Totodată, acțiunii i se mai alătură Istrate Com și angajații Salonului de mobilă Sibiu. Reprezentanții restaurantului Phoenix Fine Art Cousine anunță că, în cele 15 minute de stat și “gândit la țara asta“, cafeaua pentru clienții care se alătură protestului este din partea casei.
 

Actualizare 16:20. Acțiunii de protest i se alătură și Zacaria, cel mai mare dezvoltator de spații logistice din Sibiu. “Credem că marile schimbări încep cu pași mici, indiferent pe ce drum mergi, așa că echipa #Zacaria va susține protestul lansat de «România vrea autostrăzi». Astfel, în 15 martie, de la ora 15, oprim orice activitate timp de 15 minute, ne vom bucura de primăvară și ne vom gândi la momentul în care va răsări soarele și pe autostrada noastră“, anunță cei de la Zacaria.

zacaria Totodată și reprezentanții USR Sibiu vor susține acest protest pașnic. “Echipa USR Sibiu ia mâine pauză 15 minute, la ora 15, în același timp cu peste 10 firme ale colegilor care au împreună peste 160 de angajați și colaboratorii. Sunt membrii USR care au cerut pauza de la job să se alăture protestului pașnic «România vrea autostrăzi»“, anunță, într-un comunicat de presă, reprezentanții USR Sibiu.

Dezvoltatorii imobiliari de la New Concept Living anunță, de asemenea, întreruperea lucrului timp de 15 minute. “Luăm o pauză de la activitatea noastră pentru 15 minute şi reprezentăm Sibiul în campania apolitică România vrea autostrăzi, alături de multe companii mari care fac asta. Asta nu va determina ca de mâine să avem mii de km de autostradă, deşi ar fi minunat, dar considerăm că solidaritatea este un lucru de care ţara noastră are nevoie. Vrem autostrăzi, vrem o ţară în care se conduce mai bine, vrem normalitate“, scriu cei de la New Concept Living.

Actualizare 17:50. Și pensiunea 9 Mai (SC Nova Mai SRL) anunță faptul că susține și se alătură protestului “România vrea autostrăzi!“.

Știre inițială. Acțiunea civică “România vrea autostrăzi! #șîeu“ a fost lansată de suceveanul Ștefan Mandachi (proprietarul rețelei de localuri Spartan) în data de 4 martie, când a dat publicității un clip în care descria și cum a construit el primul și singurul metru de autostradă din Moldova. Prin acțiunea sa, Mandachi a îndemnat cât mai mulți români să își întrerupă activitatea în cursul zilei de mâine, 15 martie, pentru a atrage încă o dată atenția autorităților asupra stadiului dezastruos în care se află evoluția rețelei de autostrăzi din țara noastră.

Primii

Prima companie din Sibiu care a reacționat la îndemnul omului de afaceri sucevean au fost cei de la TNT Computers Sibiu, companie de software și soluții pentru implementarea conceptului de “smart city“. “TNTComputers își va suspenda activitatea în semn de solidaritate cu inițiativa România vrea autostrăzi și de protest față de dezinteresul autorităților de a construi autostrăzi în România. Ne dorim mai mult timp prețios fără să pierdem ore, zile, chiar ani la volan. Ne dorim mai puține accidente rutiere. Ne dorim dezvoltare economică. Ne dorim să fim aliniați la standardele internaționale“, au anunțat, pe 6 martie, cei de la TNT Computers Sibiu, pe pagina lor de Facebook.

Au urmat reprezentanții Airo & Co, distribuitor de echipamente pneumatice, care și-au exprimat aprecierea față de inițiativa din Moldova. “Omul de afaceri Ștefan Mandachi a construit un metru de autostradă la Suceava, într-o singură zi, prin mobilizarea unei echipe de doar 17 oameni. Pentru ai fi alături trebuie sa ne oprim, 15 min. Nimic mai simplu“, au scris cei de la Airo & Co. Laolaltă cu celelalte firme din grup și “softiștii“ de la TimeLine, din Sibiu, își vor întrerupe activitatea, lansând pe pagina lor de Facebook și întrebarea dacă se mai alătură acțiunii și alții din Sibiu. Răspunsurile au fost diverse: de la ieșiri în stradă, la faptul că o astfel de acțiune nu are cum avea un impact deosebit asupra celor care reprezintă acum autoritățile.

Tot vineri, timp de 15 minute, și cei de la cafeneaua Nod pub din Piața Mică a Sibiului au anunțat că vor sta. “Întrerupem activitatea la NOD și stăm pe banchetă, la soare

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

43 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Sufana

Acum 5 ani

O sa ma rog sa dati faliment, am scris deja pomelnic ca sa il depun la biserica!
Raspunde

yyy

Acum 5 ani

cioban in nume, dar mai ales, in spirit...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

mimi

Acum 5 ani

Faceti reclama shaormistului... Doar asta faceti cu greva de 15 minute.
Raspunde

Oprea

Acum 5 ani

Doar asa se mai poate. Bravo la toata lumea si felicitari celor care se implica
Raspunde

CNADNR

Acum 5 ani

Ne raliem și noi acestui protest foarte binevenit, suntem totuși nemulțumiți, vrem protestul acesta extins la nivel general și nelimitat.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Bürger

Acum 5 ani

Stephan Braune sa ne spuna in cele 15 minute cum a reusit prin falsuri sa retrocedeze sute de imobile in centrul Sibiului si o sa vedeti ca din banii furati de sas facem 1000-1500 km de autostrada!
Raspunde

Liana

Acum 5 ani

Bai teleorman... tu stai acolo la partid la matale si abereaza acolo, ca suntem satui de vomele voastre pline de insinuari si incercari penibile de a manipula. Iohannis are cateva apartamente la case, mici si vai de ele, in care un jegos ca dragnea n-ar sta nici o ora.... ala nu sta decat in palate si vile prin Brazilia si alte locuri spre care o sa-si cumpere bilet cat de curand. Ublii o zi prin bucurestiul ala stupid si ai sa intalnesti o gramada te taraturi botoxate, amante de bisnitari pesedisti sau beizadele care se plimba in Porsche si Land River. Si voi va luati de niste amarte de locuinte pe care omu le-a achizitionat in timp ce erau extrem de ieftine si in ruina... la fel cum era si Sibiul, inainte sa fie omu' ala primar. Sunteti de toata scarba, pesedisti sudisti.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Bürger

Acum 5 ani

Sau mai bine Braune sa ne povesteasca 5 minute si 10 minute sa-l lase pe Schweighofer.
Raspunde

Sibian mandru

Acum 5 ani

Daca nu erau furate de noi romani, nu trebuiau retrocedate ! Deci daca ne spui cum au ajuns casele alea in proprietatea staului roman, sunt de acord cu tine. Daca nu poti , as pune oameni ca tine la sapa si o sa avem multi km de autostrada.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Fixpix

Acum 5 ani

ba sase, unul mai prost ca tine nu exista
Raspunde

Dacul

Acum 5 ani

"Şî" Hey Print
Raspunde

antipsd

Acum 5 ani

Hai pe bune, acuma. Si liberalii ? Hai sa mori tu, "liberalii", ca si tu vrei autostrazi. De parca " liberalii" n-au fost parte din clasa asta politica de tot rahatu care-i la butoane de 30 de ani. Pe subiectul asta, ciocu mic toate partidele de pana in 2017. Toate ! Ori ei saracii, "liberalii", or vrut draga, da' nu i-o lasat astia rai de la PSD si cine-or mai fi fost. Ipocrit si cinic. Pe tema " autostrazi/15 minute", orice om politic care a trecut prin guvern sau parlament ar trebui sa taca dracu din gura. Atat. Sa taca. Fara nici o scuza, fara nici o explicatie. P.S. Ludovic Orban la transporturi va spune ceva ?
Raspunde

Grigore

Acum 5 ani

Gura pacatoslui adevarat graieste! Nici un partid politic nu isi poate asuma meritul acestei initiative care este una pur civica, fara coloratura politica
Raspunde

sibian100%

Acum 5 ani

Trans Agape poate în cele 15 minute de liniște să calculeze cum dintr-un kg de făină cu 90 de bani iese o pâine cu 6-7 lei.Poate le iese prețul mai mic și așa câștigăm și noi din **** de protest.
Raspunde

Cristina

Acum 5 ani

Painea fiind produs finit, are in pretul final si gazul sau curentul, care nu sunt ieftine, taxele pe care le platesti la hotii de la guvernare sa isi poata plati vilele, curvele si modul de viata de jupan pe banii tai. Mai are adaugata si munca oamenilor platiti sa o faca... sau credeai ca se face singura painea ? Iar oamenii aia au nevoie de un salariu decent, sa plateasca si ei o mare parte din el, tot taxe, sa se faca mai mare punga din care se fura. Mai intra acolo si transportul si manipularea produsului... sau credeai ca soferul ala e platit cu aer.... plus ca la aia mai adaugi si ceva profit la firma, ca altfel nu face nimeni munca patriotica. Ce zici de asta ? Daca esti grozav asa, si o arzi cu nume ca "sibian 100%", lucru care denota faptul ca esti un teleormanean pesedist penibil care baga fitile gen 1950, iti iei o masina de facut paine, iti cumperi faina, drojdie si iti faci singur. Ia vezi daca iti convine.
Raspunde

Stefan

Acum 5 ani

Daca ti se pare exagerat pretul paini si consideri ca ar trebui sa fie mult mai ieftina deschide o brutarie, vinzi paine cu 4-5 lei (sau cat crezi tu ca ar fi pretul corect). Peste tot paine cu 6-7 lei la tine o sa fie 4-5 lei, apoi la sfarsitul lunii vezi tu cu ce platesti taxele, utilitatile, salariati si furnizori,oricum profitul nu te intereseaza ca tu esti patriot. Succes !
Raspunde

Fixpix

Acum 5 ani

fa-tio singur desteptule, da nu la cuptor ca gazul si munca nu te costa nimic, mai roade niste cociane
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Bula

Acum 5 ani

Kakes Makes - foaie verde loboda !! :)
Raspunde

Inspectorul Javert

Acum 5 ani

Mandachi va rămâne uimit de câți români îl susțin .Parlamantarii împreună cu tot personalul auxiliar de la casa poporului şi-au oprit deja activitatea, iar restul angajațiilor din ministere sau din administrația locală (cei care nu şi-au luat liber ) cam pe la ora 12 vor opri lucrul .
Raspunde

Vrincian Alina

Acum 5 ani

Ma alatur si eu. O sa inchid magazinul timp de 15 min. Respect adevaratilor ROMANI!!! Desteapta-te romane!
Raspunde

Nație de indiferenți...

Acum 5 ani

Din păcate , suntem o nație de mămăligoși, comozi, indiferenți; vedem că suntem furați dar nu facem nimic, nu ne interesează. Ne resemnăm și ne acceptăm umili soarta. RUȘINE CELOR CARE NU SE IMPLICĂ
Raspunde

Blue Sky

Acum 5 ani

Nu sunt tocmai indiferenti, sau nu toti. Acum doi ani au iesti 45000 in strada, doar la Sibiu... si ?! Ideea e ca PSD-ul n-are scrupule si daca nu s-a putut intampla pe calea democratica sa scapam de ei, se va ajunge incet incet la razboi.... asa incep razboaiele. Teoretic asta poate dura mult... ca moartea unei natiuni ia o vreme, pana se instaleaza foamea, disperarea... uite-te la Siria si alte state esuate... Ucraina, Romania 89, etc sunt multe. Sa speram totusi ca nu, ca totusi UE ne va putea scoate din raghatu asta bolsevic pesedist, inainte sa intram in colaps si sa se declanseze haosul...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Große Pupe

Acum 5 ani

Stephan Braune - “ Mare om, mare caracter” Cel mai “cinstit” care este!!!! “El nu stie despre ce voi vorbeste, despre care case voi spuneti!” “Voi minte, si nu spune adevar la public ca el este cinstit”
Raspunde

Fixpix

Acum 5 ani

ba sase,Sexe...pe tine te vad cu puscarie.
Raspunde

Ptr Sibian100%

Acum 5 ani

Si petrolul e mai ieftin decat motorina si benzina, bumbacul mai ieftin decat o bluza, apa din Coca Cola, malaiul din pufuleti, zaharul din bomboane....
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

nobody like everybody

Acum 5 ani

Bai voi sunteti zdraveni la cap? Cum sa opriti bai munca pentru ca asa spune un coaie reci? Cum va lasati bai manipulati atat de ieftin de un fraier? Ce solidaritate e asta ma prin intreruperea lucrului? De ce sa nu lucram in plus inca 15 minute? ?? Bai eu l-as impusca in cap in piata publica pe Mandachi! Scurt si fara sa-mi tremure mâna sau constiinta. Cine e bai boul asta care conduce o campanie de NEMUNCA? Asa zice el ca se face treaba, nefacand nimic? Impuscat scurt in teasta cu creierii imprastiati pe metrul de autostrada facut de el. Cum va poate baaaaa cretinilor manipula un sula goala cu aere de mare afacetist? Bai voi chiar nu ganditi? Sa opresti lucrul ca un imbecil a facut un filmulet in care isi arata masina si coaie in pantaloni de treining? De aia nu avem autostrazi ca e plina lumea de mandachi si rezistenti. Sa isi conduca business -ul, sa-l dezvolte, sa fie serios si respectuos cu ceilalti - astea da exemple! Asa ma alatur si-l sustin, dar sa stau degeaba in loc sa muncesc doar ca asa zice el -asta nu. Cam cum crede Paraschiva zisa Chivuța sau Kiwi de cand sta la oraş , care impleteste colaci pentru parastase la TransAgape ca va ajuta statul ei degeaba 15 minute la construirea autostrazilor? Dar ea, Chivuța e o vită care crede cu tarie ca spirit civic inseamna sa strigi huoo si sa nu lucrezi. Ca asa a zis un bou din Suceava! Mi se rupe de mandachi si de rezistenti si de alte multe milioane de cretini care nu stiu ca NICIODATA nu se va face NIMIC in tara asta pentru popor ci numai si numai pentru unii.
Raspunde

PV

Acum 5 ani

Cunosti conceptul: "simbolistica"? E vorba de gest, de simbol, de unitate. Daca oprirea lucrului rezoneaza, putem merge mai departe cu donarea pentru autostrazi a 2 Euro/ luna de catre fiecare angajat.
Raspunde

Silviu

Acum 5 ani

Ai concluzionat corect: "NICIODATA nu se va face NIMIC in tara asta pentru popor ci numai si numai pentru unii". Deci, tu ai vrea ca in continuare sa tacem, sa bagam capul in pamant si sa muncim pe branci pentru ca unii sa-si faca, din banii nostri, palate, masini de lux, sa poata beneficia de salarii mari, pensii speciale, etc, etc... Daca tu crezi ca nu avem autostrazi pentru ca nu muncim destul si nu pentru ca politicienii si guvernantii au furat banii munciti de noi... chiar nu am ce sa-ti mai spun. Daca dupa 30 de ani de munca in care ai dat statului trei sferturi din banii munciti de tine vezi ca statul i-a impartit politicienilor in loc sa construiasca autostrazi, spitale si scoli inca mai vrei sa continuam tot asa in loc sa incercam sa facem ceva, e grav. Baga tu capul in pamant, munceste si taci si lasa-i pe ceilalti care nu mai vor sa fie furati sa faca ce cred ca le sta in putinta sa transmita un semnal politicienilor ca nu le mai merge mult.
Raspunde

Deiu

Acum 5 ani

Si taxi 924 au anuntat ca-si vor opri activitatea de a prelua comenzi timp de 15 minute :)
Raspunde

mihai

Acum 5 ani

Actiunea asta ar fi fost completa daca: - Astrid "alte prioritati" Fodor ar fi oprit 15 minute actiunile ei legate de noua zona metropolitana - taximetristii de la aeroport ar fi anuntat ca timp de 15 minute nu mai accepta curse locale - muncitorii de la constructii s.a. ar fi oprit lucrul la stadion timp de 15 minute - politistii locali ar fi ramas 15 minute la sediile politiei si n-ar mai fi iesit pe strazi - plictisitele de la ghiseele institutilor statului ar fi oprit munca timp de 15 minute (am uitat, e vineri azi, la ora aia oricum nu va mai gaseste nimeni) - pesedache nu si-ar mai fi maronit limba timp de 15 minute - penelache ar fi tacut 15 minute (remember, ati avut si voi "profesionisti" la ministerul transporturilor ;) )
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Till Eulenspiegel

Acum 5 ani

Bugetarii protesteaza de ani buni si nu se bat cu caramizile in piept.Cinste lor,vrednici sunt!
Raspunde

Cosmin 1

Acum 5 ani

Bravo sibienilor. Asa trebuie sa demonstarm ca suntem uniti. E un inceput...Asta este un nou semnal pentru toata clasa politica din Romania. Trebuie sa fim mandri ca suntem romani , sa stam cu capul sus, sa nu ne fie teama si rusine de nimic, sa fim vocali, sa demonstram ca putem mai mult decat " bravii nostrii conducatori". Hai Romania! Va iubesc!!!!!!!
Raspunde

Corporatie

Acum 5 ani

Ma intreb de ce nu fac parte si corporatiile la acest manifest... pt ca nu ii intereseaza ?? Prefera sa plateasca transport scump decat sa isi plateasca angajatii? Fain asa... spune multe.
Raspunde

Große Pupe

Acum 5 ani

Cate jigodii duplicitare pot exista in tara asta! Unde erati ma voi toti astia cand Basescu spunea ca tara asta nu are nevoie de autostrazi, cel mult drumuri expres ( era ministru al transporturilor)! De ce nu a-ti protestat si atunci? Era ok ca era al vostru si dupa aceea l-ati si votat presedinte sa fure 10 ani tara, cu mafia lui portocalie cu tot. Unde a-ti fost bai duplicitarilor cand Macovei si Pruna schimbau un intreg cod penal peste noapte, ca hotii, sa le fie lor bine? Unde erati? A, atunci era ok ca erau de-ai vostri! De asta nu o sa mearga tara asta niciodata, din cauza unora ca voi, duplicitari si interesati sa fie doar cum vor ei si doar lor sa le fie bine!!!!
Raspunde

mihai

Acum 5 ani

Dar voi, pesedachii, unde A-TI invatat sa scrieti? Daca nu aveti buget pentru niste cursuri de limba romana, poate va raman niste bani dupa aprobarea bugetului pe 2019, ca am inteles ca A-TI fost darnici cu ai vostri ;)
Raspunde

Zumz

Acum 5 ani

Saracii de la echipa de trollaj a PSD-ului, cat au de muncit ei astazi la astfel de articole. Mai, v-ati bagat in PSD ca sa primiti functii fara munca? Ia prestati acum, munca cea mai penibila posibila!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

dancp2

Acum 5 ani

iar trasei ceva pe nas?
Raspunde

un sas

Acum 5 ani

Vedeti mai rumanasilor cat le este de frica de POPOR guvernantilor ...indiferent care sunt la putere..Dar trebuie numai vointa si sa vedeti cum asculta de VOI ...ei nu lasa scaunele calde si salariile babane fara amenintare ...Faceti trei zile BOICOT financiar pe toata tara si sa vedeti cum sar ca arsi...MULT SUCCES...
Raspunde

un cetatean

Acum 5 ani

ca de obicei primaria Sibiu bate campii...ei oricu sunt inchisi azi de la ora 12...!!!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

...

Acum 5 ani

Eu nu am nevoie de autostradă nici către Oltenia și nici către Moldova știu de la cine voi primi dislike !
Raspunde

kokos

Acum 5 ani

Bravo romani , a iesit ceva frumos in toata tara , nu ma asteptam.Acum trebuie sa trecem la nivelul 2 , o greva de 1 ora in toata tara cu oprirea lucrului , blocarea drumurilor , cailor ferate si aeroporturilor!
Raspunde

Nelu

Acum 5 ani

De ce nu protestati prin ne plata impozitelor si taxelor catre stat? Sa vezi de unde mai platesc ei salariile, pensile
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus