Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Investiții de 10 mil. de euro într-o fabrică din Șura Mică

Investiții de 10 mil. de euro într-o fabrică din Șura Mică

Fabrica de ambalaje de carton și etichete din Șura Mică, Transilvania Pack & Print, intră anul acesta într-un amplu proces de extindere și modernizare, investițiile fiind evaluate la zece milioane de euro.

Investițiile au fost anunțate după ce compania Rondocarton a preluat 60% din compania Transilvania Pack & Print, la rândul ei parte a grupului austriac Offsetdruckerei Schwarzach.

”Rondocarton, parte a grupului austriac Rondo Ganahl, cel mai mare producător de carton ondulat din România, a bugetat pentru acest an un program de investiţii de aproximativ 16 mil. euro pentru modernizarea fabricilor din Apahida, judeţul Cluj, şi Şura Mică din Sibiu, recent achiziţionată”, scrie Ziarul Financiar.
Potrivit programului de investiţii, 6 mil. euro au fost alocate anul acesta pentru modernizarea maşinii de producţie a cartonului din Apahida (Cluj), iar împreună cu grupul austriac Offsetdruckerei Schwarzach, Rondocarton va investi 10 mil. euro în dezvoltarea fabricii de la Şura Mică.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus