Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Finala concursului pentru șefia Filarmonicii sibiene se dă între Lupeș și Chituță

Finala concursului pentru șefia Filarmonicii sibiene se dă între Lupeș și Chituță

Alexandru Chituță și Cristian Lupeș sunt “finaliștii“ concursului organizat pentru ocuparea postului de manager al Filarmonicii de stat Sibiu.

Doar doi din cei cinci candidați care au ajuns în etapa evaluării proiectelor de management au fost admiși la ultima probă din cadrul concursului pentru ocuparea postului de conducere a Filarmonicii. Este vorba de Cristian Călin Lupeș (foto stânga), care a primit nota 7,22, și de Alexandru Constantin Chituță (foto dreapta), al cărui proiect de management a fost notat cu 7,14. Ceilalți candidați au fost respinși, proiectele lor de management fiind evaluate cu note sub 7: Cleopatra Maria Georgea David - 6,50, Larisa Zubcu – 6,23 și, respectiv, Marius Morel Negru – 6,20.

Cristian Lupeș este directorul artistic și dirijorul Bucharest Festival Orchestra și a avut mai multe colaborări cu Filarmonica din Sibiu. De cealaltă parte, Alexandru Chituță este șeful secției Educație, marketing, comunicare și secretariat în cadrul Muzeului național Brukenthal. Cei doi vor participa, în cursul zilei de joi, 7 martie, la ultima probă din cadrul concursului, cea de susținere a proiectului de management în cadrul unui interviu. Postul de manager al Filarmonicii sibiene devine vacant ca urmare a pensionării lui Ioan Bojin cel care a condus instituția de cultură în ultimii 18 ani.

Sursa foto: Facebook / Cristian Lupeș, credit Flueraș Miluță și Facebook / Alexandru Ch

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus