X
cerb

Video | Cerb căzut într-un canal dezafectat, salvat de pădurarii din Parcul Național Domogled-Valea Cernei

Un cerb care căzuse și rămăsese blocat într-un canal dezafectat de lângă Băile Herculane a fost salvat de pădurarii din Parcul Național Domogled-Valea Cernei și de jandarmi.

“Operațiunea de salvare a cerbului a durat mai multe ore, fiind mobilizați toți colegii noștri de la administrația parcului”, se arată într-o postare pe pagina de facebook a Romsilva.

Specialiștii Romsilva și jandarmii au construit o rampă din grinzi de lemn, după o oră cerbul ieșind nevătămat din groapă, ajungând cu bine în pădure, în habitatul său natural.

Parcul Național Domogled – Valea Cernei, situat în sud-vestul României, este unul dintre cele 22 de parcuri naționale și naturale administrate de Regia Națională a Pădurilor – Romsilva. Parcul are o suprafață de peste 60.000 de hectare în județele Caraș – Severin, Mehedinți și Gorj, întinzându-se peste bazinul Cernei și munții Godeanu, Cernei, Vâlcanului și Mehedinți.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact