X
sofer beat

VIDEO-Sibian beat prins de două ori pe Calea Cisnădiei. S-a întors după mașină și a intrat în șanț

Un sibian băut în vârstă de 75 de ani a fost prins ieri de polițiștii sibieni de două ori în interval de câteva ore, pe Calea Cisnădiei.

Prima dată a fost prins în jurul orei 18:00, la ieșire din Sibiu spre Cisnădie. Testat cu fiola a reieșit o concentrație alcoolică de 0,71, motiv pentru care s-a ales cu dosar penal.

Câteva ore mai târziu, după lăsarea întunericului, bărbatul s-a întors să-și recupereze mașina. Însă pentru că era băut în continuare, a intrat cu ea în șanț, tot pe Calea Cisnădiei. Și iar a intervenit Poliția.

Întreaga discuție între șofer și polițiștii chemați să intervină a fost filmată de un trecător.

În imagini se poate vedea cum bărbatul este confuz, ușor speriat de ce se întâmplă în jurul lui. Polițiștii insistă ca el să sufle în fiolă. În același timp bărbatul băut este certat de pe margine de alți martori, o femeie spunând că a fost aproape să fie lovită de acesta înainte de producerea accidentului.

De data aceasta testarea cu fiola a arătat o concentrație de 0,19 în aerul respirat. Polițiștii i-au întocmit un nou dosar penal, acum pentru conducerea pe drumurile publice având permis suspendat.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact