X
foc sura (1)

Incendiu în Șura Mare. Proprietarul este rănit, după ce a încercat să stingă focul înaintea pompierilor

Un bărbat de 71 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce s-a ars încercând să stingă un incendiu care s-a propagat la propria anexă gospodărească, de la o ardere de vegetație uscată din zonă. 

Actualizare. Incendiul a fost lichidat. A ars anexa gospodărească în care erau depozitate diverse materiale și unelte, transmite ISU Sibiu. A fost salvată anexa care se afla în proximitate. Incendiul nu s-a extins la locuință, nici proprietăți vecine.

foc sura (3) foc sura (2)

Incendiul se manifestă la vegetație uscată și la o anexă gospodărească din apropiere, în localitatea Șura Mare, pe strada Ocnei, arată cpt. Cristina Criveanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu. La fața locului intervine ISU Sibiu cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță Smurd și SVSU Șura Mare.

Proprietarul anexei s-a ales cu intoxicație respiratorie și arsuri ușoare și a primit asistență medicală, apoi transportat la spital. Bărbatul ar fi încercat să stingă incendiul până la venirea pompierilor, arată sursa citată.

 

Foto: arhiva TS

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact