X
csu timisoara #10-6

Meci acasă pentru BC CSU Sibiu. Joacă sâmbătă cu cei de la SCM Timișoara

Baschetbaliștii sibieni joacă sâmbătă, 9 martie, de la 17:15, în fața propriilor suporteri, o nouă partidă din cadrul fazei a doua a campionatului, în compania celor de la SCM Timișoara. Partida va fi transmisă LIVE pe Digi Sport.

BC CSU Sibiu își continuă parcursul în cadrul Ligii Naționale de Baschet Masculin din poziția de lider și întâlnește o echipă care are și ea o evoluție extrem de bună, în meciurile din TOP 6.

„Urmează meciul cu Timișoara, o echipă aflată pe val în Top6. Suntem singurele două echipe care avem 4-1 în turul fazei a doua a campionatului, așa că ne așteaptă un meci greu. Noi venim după o victorie greu obținută la Cluj, după un meci foarte solicitant din punct de vedere fizic. Am avut doar trei zile între două meciuri, față de Timișoara care a avut cinci zile, așa că avem toate indiciile că va fi un meci de mare luptă. Băieții abia așteaptă să evolueze în fața propriilor suporteri și sperăm să vină în număr cât mai mare să ne susțină. Cu siguranță vom avea nevoie de ei”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.

Biletele pentru această partidă mai sunt disponibile online pe www.bc-csusibiu.ro/bilete dar și pe www.kompostor.ro până vineri seara, ora 20:00, urmând ca cele rămase disponibile să se mai poată procura mâine, de la casieria Sălii Transilvania, înainte cu o oră de startul partidei.

După meciul cu SCM Timișoara, BC CSU Sibiu va primi vizita celor de la SCM U Craiova, miercuri, 13 martie, de la ora 18:15.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sport
  • Contact