Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

VIDEO Unde-și mai aruncă sibienii gunoaiele: la vecini, în câmp

VIDEO Unde-și mai aruncă sibienii gunoaiele: la vecini, în câmp

Un cuplu aflat într-o mașină înmatriculată în Sibiu a fost surprins în timp ce, de 8 martie, își golea gălețile de gunoaie la marginea unui drum din județul Mureș.

Cârpe de mari dimensiuni și mai multe găleți cu moloz au cărat, în portbagajul mașinii în care se aflau, doi sibieni care au ajuns cu mașina lor până în județul Mureș, la Hetiur, un sat care aparține de Sighișoara. La marginea satului, vizavi de cimitir, cei doi pasageri aflați la a doua tinerețe au oprit mașina și s-au ajutat reciproc să golească tot gunoiul la marginea drumului. Întreaga lor meticuloasă operațiune a fost filmată și publicată mai apoi pe pagina de Facebook “Gunoaiele Sighișoarei“. Evident, cei care au văzut imaginile au comentat dezaprobator, dar printre aceștia s-au aflat și persoane care au recunoscut autoturismul. Potrivit sighișorenilor, mașina înmatriculată sub numărul SB 07 LRC aparține Centrului medical de recuperare și îngrijiri paliative din comuna Laslea, județul Sibiu.

Contactați de Turnul Sfatului, reprezentanții Centrului au confirmat faptul că mașina le aparține. Însă gunoaiele aruncate nu provin de la această instituție. “Noi nu am avut lucrări acum, în această perioadă. Deci nu cred că de la noi provine molozul. Vom lua legătura cu domnul șofer să vedem despre ce este vorba“, au arătat reprezentanții Centrului, pentru Turnul Sfatului.

masina sibiu gunoi

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

9 comentarii

un sas

Acum 5 ani

Daca eu as fi primar in HETIUR as face urmatoarea schema.As aduce un buldozar escavator as incarca tot molozul inclusiv gunoiul in camioane si las duce la domiciliul soferului in cauza si las bascula in curte .Pe urma as trimite si nota de plata inclusv amenda de la MEDIU .Sunt convins ca a doa oara se gandeste de doua ori daca mai face as ceva....mult suces...
Raspunde

ionc

Acum 5 ani

acuma daca lati prins si stiti cine este soferul dtunci o amenda sdravana ca cind prindeti persoane cu lemne fara act atuncia desiguri invata si a doua oara nu mai face.
Raspunde

nobody like everybody

Acum 5 ani

Băi ionic tată, las-o-n necaz de limbă română... Chiar asa? Căcând si mâncând ne dam cu parerea. .... Aveam pretentii. ...
Raspunde

Nemilosu

Acum 5 ani

@ Ionc, ti-a intrat gunoi in tastatura. Bag-o sub jet de apa.
Raspunde

IIIII

Acum 5 ani

Buna.As vrea sa stiu , in cazul in care avem moloz , care este locul desemnat de autoritati pentru depozitarea lui?De exemplu in municipiul Sibiu.( cantitate sub 1 mc)
Raspunde

Eka

Acum 5 ani

O intrebare excelenta si de bun simt. Cei de la Adi Eco iti vor ridica molizul cobtra cost. http://www.turnulsfatului.ro/2018/02/28/tine-sibiul-curat-ce-facem-cu-deseurile-din-constructii-p/
Raspunde

Brian Loman

Acum 5 ani

Trebuie să comanzi container.
Raspunde

MB

Acum 5 ani

Numele lor facut public!! Cum ii cheama?!?
Raspunde

miki maus

Acum 5 ani

Ar trebui facuti de rusine. Cat despre amenda ... nu cred ca proba video a fost facuta cu un aparat verificat.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus