Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Incendiu în inima nopții: o persoană nu a mai putut fi salvată

Incendiu în inima nopții: o persoană nu a mai putut fi salvată

Pompierii sibieni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit în noaptea dintre sâmbătă spre duminică, în localitatea Tălmaciu. Singurul locuitor al casei care a luat foc a decedat în cele din urmă.

Pompierii au fost solicitați să intervină înainte de ora 03:00 a zilei de duminică, la o locuință din Tălmaciu, pe care vecinii au fost primii care au văzut-o incendiată. Înăuntrul casei care ardea, pompierii au găsit un bărbat în vârstă de 47 de ani, în stop cardio-respirator cauzat de intoxicarea cu fum. Bărbatul, care locuia singur, nu a mai putut fi salvat, în cele din urmă fiind declarat decesul acestuia.

Incendiul a fost lichidat după aproximativ o oră. ”Cauza probabilă a fost determinată de un coș de fum necurățat. A fost afectat dormitorul și au fost afectați doi metri pătrați din acoperișul locuinței”, arată reprezentanții ISU Sibiu.

La incidentul de la Tălmaciu au intervenit două echipaje de pompieri și unul SMURD din cadrul ISU Sibiu și un echipaj din cadrul Serviciului de voluntari pentru situații de urgență Tălmaciu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus