Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

VIDEO Concurs la Păltiniș: pe pârtie și apă cu schiurile, avionul sau păpușa gonflabilă

VIDEO Concurs la Păltiniș: pe pârtie și apă cu schiurile, avionul sau păpușa gonflabilă

Câteva sute de sibieni și turiști au asistat, în prima parte a zilei de duminică, la concursul Slide&freeze, competiție în care în special cei tineri au alunecat atât pe zăpadă, cât și pe apă.

25 de participanți individuali la concursul de ”jump and slide” și alte șase echipe cu ambarcațiuni s-au înscris la ediția din acest an a Slide&freeze, concursul de la Arena Platoș care anunță și venirea primăverii. Majoritatea concurenților au venit din Sibiu și Brașov, media de vârstă fiind sub 25 de ani. Sub privirile curioase ale celor care au asistat la competiție, tinerii au încercat diferite figuri în parcursul lor care a inclus ”pârtie și apă” (bazinul de pe traseu a avut o lungime de 15 metri). La final, cele șase ambarcațiuni produse de concurenți au încercat o cursă cel puțin pe toată pârtia, spre amuzamentul celor prezenți, dar mai ales spre distracția celor de pe pârtie. Concurenții s-au întrecut pentru cele trei premii cu o valoare totală în bani de 2.000 de lei. Printre ”ambarcațiunile” folosite s-a numărat și macheta unui avion, dar și o saltea ”dotată” cu o păpușă gonfabilă.

”Evenimentul «Slide and freeze» încheie seria de evenimente din acest sezon de la Arena Platos Păltiniș. Avem în jur de 25 de concurenți care trebuie să treacă de trei probe" , a arătat Ana Tincu, din partea celor de la Arena Platoș.

slide and freeze 2 slide and freeze 3

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus