X
autobuz blocat giratoriu piata unirii 1

VIDEO Un autocar s-a defectat în cea mai aglomerată girație din oraș. Pe sens opus

Circulația a fost îngreunată în prima parte a zilei de duminică, în sensul giratoriu din Piața Unirii, unde un autocar cu turiști străini a rămas blocat pe sensul opus.

autobuz blocat giratoriu piata unirii 2

Potrivit martorilor, a intrat în girație venind dinspre bulevardul Vasile Milea și având intenția de a merge către bulevardul Andrei Șaguna. Chiar în sensul giratoriu, autocarul pe două niveluri s-a defectat. Pentru a debloca, pe cât posibil, intersecția, șoferul a încercat să profite de ușoara pantă, pentru a parca autocarul cât mai aproape de marginea drumului. Tot ceea ce a reușit, însă, a fost să blocheze banda de circulație dinspre Piața Unirii către bulevardul Corneliu Coposu. Acest lucru a determinat formarea de cozi în trafic preț de mai multe ore.

autobuz blocat giratoriu piata unirii 4

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  nobody like everybody

  Stire à la Turnu Sfatului. Un autocar cu turisti straini. …..
  Este foaaaaarte important ca turistii erau straini. Adica cumva daca erau de-ai nostri nu tot asa se bloca traficul, sau poate putea fi facuta cumva vinovata Ciuma Rosie sau macar era rusinea mai mica? Zau, ce conteaza ca erau straini. Oricum prin definitie turistul e un om strain fata de un loc adica nu rezida acolo….
  Jur ca repet regizat experimentul. Inchiriez un autocar, il umplu cu oameni din Vasile Aaron sau Strand whatever si il opresc exact, dar exact in acelasi loc. Apoi astept cu infrigurare sa apara articolul in ziar. Daca nu se face precizarea ca autocarul era plin cu sibieni neaoşi ma duc direct la comisia pentru combaterea discriminarii. Si ies in strada, la protest, singur! Ei, mama ei de treaba. ..

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Cititor Turul Satului.

   Acestă publicație este locală, nu stiu dacă ii scuză, dar văd foarte multe greșeli puerile, dar trebuie să-i intelegi, tot ce nu-i de la ei din sat, e strain și nemaivăzut și trebuie bârfit mai cu sârg!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact