X
neagu (12)

Neagu cere demisia ministrului Teodorovici. ”Slujește cu mult devotament cuplului de penali Vâlcov – Dragnea!”

Pentru prima dată de la Revoluție încoace, bugetul de stat,  respectiv Legea plafoanelor care stă la baza construcției bugetului se reîntoarce în Parlament, anunță deputatul liberal Nicolae Neagu. „ Legea plafoanelor a fost declarată neconstituțională în întregime de Curtea Constituțională a României (CCR), iar președintele Klaus Iohannis,  pe bună dreptate, retrimite bugetul ”rușinii naționale” – cel ce nu-și dorește finalizarea autostrazii Sibiu – Pitești decât în 2027! Sâc, în Parlamentul României! Acum înțelegem de ce Teodorovici nu a dorit să semneze declarația legală pe propria răspundere, potrivit căreia datele care stau la baza construcției bugetului de stat sunt corecte! Nesemnând această declarație, Teodorovici, acel ministru care spunea în plenul Parlamentului , la intervenția mea, că va aloca Sibiului suma necesară pregătirii Summitului UE … ”peste 14 ani”,  știa că nu va respecta legea de stabilitate fiscală macro-economică și că Legea plafoanelor este neconstituțională. Știa, dar a mințit! De ce? Pentru că își făcea rolul, slujind cu mult devotament cuplului de penali Vâlcov – Dragnea”, susține Neagu.

Liberalul spune că Teodorovici trebuia să demisioneze după ce CCR a declarat neconstituțională Legea plafoanelor. ”Nu poți, legal vorbind, să construiești bugetul de stat pe o Lege a plafoanelor declarată neconstituțională! Dar, la Teodorovici se pare că se poate! Demisia, domnule ministru!”, a cerut Nicolae Neagu.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Andrei

    Neagule, mai traiesti? simti miros de electorale?!?L-ai vazut debarcat pe Virgil Popa de la europarlamentare si vrei sa mimez activitatea de partid si sa ii iei locul la europarlamentare!!!!Pai ma baiatule, ii fi tu slinos si alunecos da tu de atatea mandate de parlamentar, in care te-ai dat ba cu PDL-ul ba cu PSD-ul ba cu PNL-ul(cred ca numa cu UDMR-ul nu teai dat, chiar daca si pe acolo ai tras unele sfori)ce activitate ai avut ma(fapte nu vorbe)? in afara de latrat ocazional si la comanda pt interesul tau sau a celor care te protejau(si si aici tot interesu tau era….ca asta esti tu interesul tau e prioritar)!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Politica
  • Contact