X
262_2018 Ink of Yam Still4

Povești tatuate la Astra Film Cinema

Filmul de săptămâna aceasta de la Astra Film Cinema este povestea a doi artiști de tatuaje din Ierusalim care combină poveștile desenate pe piele cu cele tatuate pe sufletele clienților. Desemnat Cel mai bun film din Competiția DocSchool la Astra Film 2018, documentarul Ink of Yam va fi proiectat joi, de la ora 19:00.

Salonul de tatuaje al celor doi artiști carismatici este un loc al dezbaterii, al opiniilor libere și al dialogului deschis între localnicii care-l vizitează. Într-un oraș plin de conflicte, acest spațiu al toleranței este deschis pentru toată lumea, indiferent de religie, sex, culoarea pielii sau opinii politice și dezvăluie intimitatea unor oameni care doresc o schimbare, chiar dacă poate fi uneori dureroasă.

262_2018 Ink of Yam Still1

Filmul Ink of Yam este o imagine a Ierusalimului filtrată de mărturisirile unor localnici pe fondul bâzâitului aparatului de tatuat și a durerii înțepăturilor, este o paradă a diversității și o mărturie pentru libertate .

Pentru “gingășia și inteligența plină de căldură cu care a reușit să se strecoare printre clișee și locuri comune, pentru a înregistra fragmente de gânduri și suflet” filmul a primit premiul AFF pentru Cel mai bun film din Competiția DocSchool la ediția din 2018 a festivalului și va fi proiectat joi, de la ora 19:00, la Astra Film Cinema.

Ink of Yam, regia Tom Fröhlich, Germania, 2017, 75 min.

Prețul unui bilet este de 10 lei. Biletele se pun în vânzare cu 30 de minute înaintea începerii proiecției la Astra Film Cinema (Piața Mică 11, Sibiu). Mai multe informații la tel: 0269.202.430

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact