X
foto aeroport

WizzAir deschide a cincea rută către Germania, de la Sibiu

Reprezentanții companiei de zboruri low-cost WizzAir anunță faptul că din vara acestui an vor inaugura cea de-a cincea rută care leagă Sibiul de Germania.

Fostul aeroport militar de la Karlsruhe/Baden Baden devine cea de-a cincea destinație pe care sibienii o pot accesa direct, prin intermediul unei noi rute care va deveni operațională din 17 iunie. “Baden-Baden devine a cincea destinație WIZZ din Germania de la Sibiu, după Frankfurt Hahn, München Memmingen, Dortmund și Nürnberg, iar noua rută ajută la extinderea acoperirii geografice a rețelei Wizz Air din această parte a Europei atât de populară printre călătorii din România. Baden Baden este un important oraș balnear care oferă diverse opțiuni de petrecere a timpului liber, inclusiv pentru pasionații de sport. Zona rurală este ideală pentru drumeții și alpinism, iar în timpul iernii devine o destinație de schi îndrăgită“, se arată într-un comunicat emis de compania maghiară.

Zborurile către și dinspre noua destinație sunt programate în fiecare zi de luni și de vineri. De la Sibiu, plecarea este programată la 18:05 (19:35, ora locală, sosire), iar la întoarcere, cursa va decola de la 20:05, având ora de aterizare la Sibiu 23:15.

“Suntem încântați să extindem rețeaua noastră din România cu două rute interesante către Germania de la Sibiu și Suceava către Baden-Baden și München Memmingen. Cele mai noi rute subliniază angajamentul nostru de a dezvolta rețeaua regională WIZZ și de a aduce o varietate de oportunități de călătorie la prețuri reduse, atât pentru pasagerii noștri români care doresc să viziteze Germania, cât și pentru turiștii germani interesați să descopere cele mai populare regiuni din România: frumoasa Bucovina și Sibiul, unul dintre cele mai importante centre culturale. Suntem încrezători că noile noastre servicii vor consolida în continuare legăturile de afaceri și de agrement dintre Germania și România și echipa noastră prietenoasă așteaptă cu nerăbdare să primească pasagerii la bordul uneia dintre noile aeronavele noastre moderne și noi!”, declară Tamara Vallois, șeful departamentului de Comunicare al WizzAir, în contextul în care în aceeași zi va fi inaugurată o nouă rută între Suceava și Memmingen.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

7 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Sile

  Nemtii vor sa puna mana pe forta ieftina de munca de la Suceava, sa ii munceasca pe bietii razesi in fermele lor agricole din Allgäu, din jurul orasului München. Iar cursa de la Sibiu spre Baden-Baden bate spre Elvetia de fapt. Este incredibil num aceasta companie aviatica Wizz, ne depopuleaza tara si ne face sclavi in Europa pe plantatiile lor. Iar noi votam Uniunea Scufundam Romania.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ger

  NU MAI SCRIETI MÜNCHEN MEMMINGEN

  DISTANTA DINTRE MÜNCHEN SI MEMMINGEN ESTE DE 115 KM

  AEROPORTUL DIN MEMMINGEN NU ARE NIMIC COMUN CU CEL DIN MÜNCHEN

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Pt.Sile

  Sile,nu te obliga nimeni sa lucrez la nemti.Poti sa staia acasa si sa mori de foame,pentruca romani nu sunt in stare sa-ti dea de lucru.Mai usor cu nationalismu.

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Bogo

  Monsieur Sile, exceptand faptul ca esti vreun mistocar de serviciu, te iau in serios vreo 30 secunde.
  Tu nu prea intelegi capitalismul si lumea libera, in asta ai voie sa circuli cam unde vrei / poti, in schimb in comunismul tau nationalist, ori buna, ori rea, esti prizonier!
  Ca tara si politica nu-s in stare sa ofere conditii care sa te tina acasa, nu mai e vina Occidentului! Degraba a nationalismului gretos exacerbat al unora de trista amintire.

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Hai nu va mai vaicaritzi atata.
  Va face dracnea aprozare, va da cartele de pita si barabule, sa nu muriti de foame, el si cu sexologul niculaie aduc auru in tara si il vand la evrei, prostii stau la coada la aprozar cu cartela in mana

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Mara

  ”echipa noastră prietenoasă așteaptă cu nerăbdare să primească pasagerii la bordul uneia dintre noile aeronavele noastre moderne și noi!”! O fi scris veorica acest articol?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact