Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

ACTUALIZARE Bărbat reținut pentru că a furat din spitalul din Mediaș

ACTUALIZARE Bărbat reținut pentru că a furat din spitalul din Mediaș

ACTUALIZARE Potrivit surselor noastre, bărbatul a furat cele trei obiecte de pe teritoriul Spitalului Municipal Mediaș. „Obiectele erau în secția Pneumologie a spitalului, care se reabilitează”, ne-au spus reprezentanți ai instituției.

Timp de 3 zile un bărbat din Mediaș a furat trei obiecte de pe șantierul unui imobil: două drujbe și un circular. Poliția l-a reținut, iar acum riscă să fie plasat în arest preventiv până vor fi cercetate toate circumstanțele cazului.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Mediaș au prins și au reținut un localnic în vârstă de 48 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, anunță Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu.

Medieșeanul esta bănuit că, în perioada 09 – 11 martie ar fi pătruns în șantierul unui imobil de pe raza municipiului Mediaș de unde ar fi sustras două drujbe și un circular, în valoare de 1.000 de lei.

Bunurile au fost recuperate și predate părții vătămate.

Bărbatul a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș în vederea documentării întregii activități infracționale a persoanei în cauză.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus