X
bacalaureat scoala liceu goga elevi 2

I-a sunat telefonul în timpul examenului. Încă un elev eliminat de la simularea Evaluării Naționale

Ultima probă la simularea examenului de Evaluare Națională, la Limba maternă, a avut loc astăzi. Și de data aceasta, un elev din clasa a VII-a – unde se susține în premieră simulare – a fost dat afară din sala de examinare.

Proba la Limba și literatura maternă a fost susținută la limbile germană și maghiară.

Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Sibiu, la clasa a VII-a au participat 350 elevi (97,14%), 10 elevi absentând, iar la clasa a VIII au participat 314 elevi (99,86%) și 1 a absentat. De asemenea, la clasa a VII-a a fost 1 elev eliminat la Colegiul Național ”S. von Brukenthal” Sibiu, din cauza faptului că i-a sunat telefonul în timpul probei.

Elevii vor afla rezultatele la cele trei pobe pe data de 22 martie. Acestea vor fi analizate la nivelul fiecărei unități de învățământ în care s-au desfășurat aceste simulări, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătățirea performanțelor școlare.

Notele obținute de elevi la probele simulării examenului de Evaluare Națională pot fi trecute în catalog numai la cerea scrisă a elevului sau părintelui acestuia.

FOTO: Arhivă

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact