Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Începe „sezonul” schimbatului cauciucurilor de vară la Sibiu

Începe „sezonul” schimbatului cauciucurilor de vară la Sibiu

Meteorologii anunță temperaturi tot mai ridicate zilele următoare. Iar acest lucru îi va determina pe mulți șoferi să treacă pragul service-urilor auto pentru a-și schimba cauciucurile de iarnă cu cele de vară. Momentan, în Sibiu, nu s-au făcut programări pentru această operațiune, însă reprezentanții service-urilor auto se așteaptă la un număr mare de șoferi începând de săptămâna viitoare. 

În weekend, la Sibiu vor fi și 20 de grade. Iar odată cu încălzirea vremii, cei mai mulți șoferi își vor schimba cauciucurile de iarnă cu cele de vară.

„Până acum, numai câțiva șoferi au venit pentru a-și schimba anvelopele. Cel mai probabil, odată cu temperaturile crescute din weekend, aceștia vor veni de săptămâna viitoare. Momentan, nu este nicio programare”, spune reprezentantul unui cunoscut service auto din Sibiu.

„Până acum, nu am schimbat cauciucurile niciunei mașini. De săptămâna viitoare trebuie să înceapă să vină”, spune un angajat al unui alt service auto, aflat la intrarea în Sibiu dinspre Agnita.

În ceea ce privește prețurile, acestea au rămas aproape neschimbate de anul trecut, cu sume ce pleacă de la 60 de lei și ajung până pe la 100 de lei, în funcție de modelul mașinii și dimensiunile cauciucurilor.

Foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2953

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus