X
drumuri si poduri asfaltare drum judetean cisnadie Dn 1

Drumuri și Poduri SA: A început asfaltarea drumului județean 106 D DN1 – Cisnădie

SC Drumuri și Poduri SA Sibiu, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Sibiu vă informează că din 13.03.2019 au început lucrările specifice aferente programului de vară 2019 și anume așternere covoare asfaltice, plombări cu sort și emulsie, curățare drumuri, desfundări de șanturi și podețe, montare parapeți și refacere marcaje rutiere.
Activitatea de întreținere și reparații a drumurilor județene este finanțată de către Consiliului Județean Sibiu și face parte, alături de programul de investiții care vizează modernizarea și reabilitarea acestei infrastructuri, din Strategia Consiliului Județean Sibiu de dezvoltare a infrastructurii rutiere.

drumuri si poduri asfaltare drum judetean cisnadie Dn 1_3
Debutul acestor activitați a avut loc în data de 13.03.2019, moment în care, utilajele SC Drumuri și Poduri SA Sibiu au început execuția lucrărilor de așternere covor asfaltic pe drumul judetean DJ 106 D DN1 – Cisnădie pe o lungime de 3,5 km.
Pentru informarea despre activitatea de întreținere și reparații a drumurilor județene vă informăm că atât pe pagina de facebook cât și pe site-ul instituției noastre găsiți informații actualizate (www.drumuripodurisibiu.ro )

drumuri si poduri asfaltare drum judetean cisnadie Dn 1_2

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact