Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

GALERIE FOTO-Cât te costă să te plimbi cu mașina pe aleile din Sub Arini

GALERIE FOTO-Cât te costă să te plimbi cu mașina pe aleile din Sub Arini

Părinții care au ieșit marți seara la plimbare cu copiii prin parc s-au trezit dați la o parte de câțiva tineri care au intrat cu mașina pe alei.

Martorii spun că în mașina care avea semnul unui șofer începător pe lunetă se aflau trei sau patru bărbați, tineri. Aceștia au intrat în parc circulând pe spațiul verde din zona fostului hotel Silva, ocolind astfel stâlpii care blochează accesul. Odată ajunși pe alei, ei au pornit spre cupolă, obligând părinții și copii să se dea la o parte din calea lor.

35294b2d-999f-476d-8fb0-92de11b8c710

Imaginile s-au viralizat zilele trecute și pe rețelele sociale, sibienii fiind foarte supărați pe faptul că autoritățile permit accesul în parc și că foarte rar în zonă sunt văzuți angajați ai Poliției Locale.

Contactați de Turnul Sfatului, reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu au explicat faptul că circulația pe aleile din parc nu intră în aria de acoperire a Poliției Rutiere.

533ade09-2231-45be-a75c-6412c9828ee8

De partea cealaltă, reprezentanții municipalității sibiene au transmis că ”proprietarul autovehiculului a fost identificat și va fi amendat”. Potrivit HCL 210\2001, art 14 lit. d, amenda de la 150 lei la 400 lei.

64155568-a64f-4fe8-9fc4-b31f9b1f0d13 50c0ca2a-2028-4521-895c-e17e7b75d8dd

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

10 comentarii

sergiu

Acum 5 ani

Daca arunci un muc de tigara pe jos 20 mil amenda...intri cu masina in parca 150 lei. Nici nu e diferenta mare... Pt 150 lei nu se invata minte veci.
Raspunde

Just!n

Acum 5 ani

Va spun de ce nu sunt agenti ai Politiei Locale, prioritatea nr. 1 si se pare cea mai mare problema a sigurantei cetatenilor în Sibiu este văzută de Primarie ca fiind parcarea fara tichet. Politistii locali pot fi văzuți la si la 9 seara cu lanternele in parbrizele masinilor pt contracararea acestei amenintari, macar de ar fi la fel de zelosi si in rest. Tot ce sper e ca dupa ce rezolva aceasta prioritate vor fi mai multi bani la buget si vor putea angaja politisti locali care sa se ocupe si de celelalte aspecte ale sigurantei orașului și cetățenilor...
Raspunde

haha

Acum 5 ani

nici nu e scump ... 400 lei, pt o masina cu 4 persoane = 100 lei de om. Pentru o asfel de aroganta, e chiar accesibil. Cu atat mai mult daca amenda e doar 150 lei :)))))))))))
Raspunde

periscop

Acum 5 ani

De ce nu dați numărul mașinii? Ar trebui făcută publică și identitatea acelor tineri. Lecția ar fi mult mai usturătoare.
Raspunde

un cetatean

Acum 5 ani

babuini!!!
Raspunde

sibianca

Acum 5 ani

La noi in Sibiu politia locala este pe nicaierea. Daca le faci o plangere la ei, privitor la felul cum se respecta ce le reclami vin se uita si apoi pleaca fara sa mai supravegheze zona respectiva, ba te mai pune sa semnezi si un proces verbal cum ca au fost in zona si apoi pace ( eu am patit-o pe pielea mea, nu este poveste). Pentru ce, s-a mai infiintat si aceasta structura a primariei -politia locala- care nu ne apara interesele, pentru ca noi platim primariei taxe si impozite. Nu vezi in orasul acesta un politai pe stazi, la scoli, in piata, parcuri, stau toti pititi in birouri la caldura.
Raspunde

dancp2

Acum 5 ani

politzia locala e o vaca de muls bani de la contribuabili si care paste prin birourile proprii
Raspunde

nobody like everybody

Acum 5 ani

Rusine! Cred ca baietii au facut -o din teribilism si prostie. Eu inca ma mir ( nu ma mir e o figura de stil ) cum de nu exista niste rangeri ai Parcilui. In tarile civilizatie spre care noi ne uitam cu admiratie si invidie exista astfel de servicii organizate. ...
Raspunde

Johny Beep

Acum 5 ani

Problema politie locale e ca ... nu face nimic, ca si politia rutiera care "face filtre"... dar pe langa ea trec indivizi cu masinile care scot fum de parca ar fi incendiu dupa ei, altii cu numerele lipsa iar ei se uita ..... la ce se uita, numai ei stiu. Evident nu la neregulile EVIDENTE care trec prin fata lor. E plina Romania de rable si masini in neregula care trec zilnic pe langa acesti militieni.... iar ei nu fac nimic. Pai cum sa nu prinda tupeu cocalarii si sa intre cu rablele si prin parc, daca asa sta treaba ? Ia sa circule masini care scot fum ca un furnal sau n-au numere prin... sa zicem orice oras din austria sau germania sau franta, etc si sa treaca pe langa politie. Nu cred ca politistii aia vor sta nepasatori si se vor uita in zare, in timp ce "fac filtre". Din pacate e o bascalie ce face politia, fie ea locala sau nationala. Ar trebui sa fie mult mai activi si sa OBSERVE neregulile, sa observe cum ne gazam si avem smog in Sibiu, sa observe rablele din care curg piesele pe drum si sa ia masuri..... altfel sunt evident si astia platiti degeaba.
Raspunde

Andrei

Acum 5 ani

Mai exista poliție rutieră în Sibiu?...daca da ar trebui desființată, sunt prezenți doar pe statul de plată
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus