X
Orban la festival

Liberalii susțin că au întrecut PSD. În sondaje

Ludovic Orban le-a prezentat liberalilor astăzi, în şedinţa Biroului Executiv Național, sondajul intern al partidului, potrivit căruia PNL este cotat la 27,9%, depăşind PSD care este la 26%, au declarat surse politice, pentru Mediafax. Sondajul intern a fost realizat la sfârşitul lunii februarie şi începutul lunii martie. Cifrele prezentate de liderul liberalilor arată că PNL este la 27,9%, PSD la 26%, Alianţa 2020 USR-PLUS la 16%, ALDE – 11,8%, Pro România – 6,7%.

De asemenea, 78% consideră că România se îndreaptă într-o direcţie greşită, iar 16,5% spun că ţara noastră se îndreaptă într-o direcţie bună, 16,5%. PNL are cea mai mare favorabilitate, din decembrie şi până acum a crescut cu 4 procente.

Ludovic Orban le-a spus liberalilor că favorabilitatea PNL a crescut datorită bătăliei pentru bugetul de stat, alocaţiile pentru copii şi viralizarea acţiunilor partidului. În schimb, favorabilitatea PSD a scăzut cu patru procente, iar cea a ALDE cu 2,5 procente, potrivit surselor citate. Numărul celor care au declarat că vor merge la vot a crescut cu 7%, conform cifrelor prezentate de Orban.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Mihai

    Toti (ca partide) ati fost la conducere si fara nici o exceptie, toti ati avut acelasi comportament fata de cetatenii acestei tari! Azi sunteti alaturi de cei care lupta pentru autostrazi, in trecut alt lider de tara care era de partea voastra spunea ca tara asta nu are nevoie de asa ceva!
    Sunteti toti o apa si un pamant, aveti plamani numai cand nu sunteti la conducere, fara exceptie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Politica
  • Contact