X
Alde sibiu

ALDE Sibiu atacă: PNL, un partid decimat, condus de niște marionete

”PNL a jucat un rol important în politica românească începând cu anii 90. Din păcate, actuala conducere a îndepărtat partidul de la scopul său, de la doctrina sa”, susține organizația locală a ALDE Sibiu într-un comunicat de presă. ”Azi, PNL oferă în fiecare zi dovezi că nu mai reprezintă liberalii. PNL și-a pierdut busola. Din partidul elitelor, al promovării drepturilor și libertăților cetățenilor, PNL-ul de azi e un partid lipsit de substanță politică, lipsit de orice fel de principii. Azi, PNL e un partid care încurajează denunțurile, promovează abuzurile, e un avocat al procurorilor. Astăzi, Orban și PNL își fac afișe electorale cu Kovesi, după ce în 2013 Orban considera numirea lui Kovesi ca fiind o trădare de neacceptat, o trădare a interesului public”, se mai arată în comunicat.

ALDE clamează faptul că ei au rămas singurii reprezentanți adevărați ai liberalilor din România. ”ALDE își asumă să ducă mai departe credința liberală, să continue reprezentarea liberalilor din România.  Azi, votanții liberali au o opțiune, iar aceasta este ALDE, singurul partid liberal. Disperarea lui Orban de a o ridica în slăvi pe Kovesi îl determină să acționeze nevrotic atunci când cineva nu îi aduce ofrande fostei șefe a DNA. Realitatea este un cruntă pentru PNL. A devenit în cinci ani un partid decimat, condus de niște marionete care, de frică, se fac preș în fața sistemului.

Partidul condus de Orban nu mai are niciun fel de legătură cu partidul liberal renăscut după 1990”, se mai arată în comunicatul semnat de secretarul coordonator al ALDE Sibiu, Ovidiu Gheorghe Tocaciu.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

11 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ionut1595

  Sa te vorbeasca de rau oamenii lui Tariceanu, care asteapta verdict de la tatucu Dragnea cu privire la imunitate, e aproape un compliment!

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ana

  Mi se pare uluitor cum un om cu un asemenea trecut (care poate fi prezentat aici oricand) tine lectii!!! Doamne alte stiri aveti decat cancan asa ieftin?

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  BatranSibian

  La nivel de Sibiu daca stau si ma gandesc la PNL….Turcan, Sovaiala, Neagu, Cazan, Popa, Luca, si altii(garda mai veche), garda mai noua … Vlad Vasiu, Razvan Pop ….nu ca ii dau apa la moara la astia de la Alde, da nici cu PNL-ul sibian nu imi e rusine!!!Multi dintre ei provin din PDL-ul vechi pe care cu totii l-am injurat cand noua ne taiau salariile si ei isi imparteau prada numita functii si ciolan si acum pozeaza ca salvatori ai democratiei. A se vedea chair si acum in fieful PNL ultimul caz de la Filarmonica Sibiu!!!Altii mai liberali au provenit prin succesiuni repetetitive de la un un partid la altul, in functie de pozitia la guvernare si mimeaza liberalismul in ciuda faptului ca au un simt dictatorial(si cu apucaturi comunistoide de cenzura chiar si in interiorul partidului) care pana si pe Dragnea l-ar face invidious. Noroc ca nu au putere si is doar latrai….poate le va trece timpul si lumea ii va uita si pe ei!!!

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Calin Popesco Penaliceanu

  Astia sunt alta adunatura de neghiobi cleptomani, adunati in jurul individului cu dosare penale pe vreo 3 continente, pentru spalare de bani, furt si delapidare. Tariceanu ala e mai canalie decat Sorin Ovidiu Vantu sau alti tepari cunoscuti… asta e la nivel mare, probabil il intrece chiar si pe gurul Voiculescu…. securistul cu antenele.

  Acum, acest ins, tariceanu tace… tace, spera sa vina prezidentialele si sa uite prostimea pana atunci cine e el de fapt, apoi sa candideze si ajutat de mortii din teleorman, fraude masive ca in 1945, sa fie el presedintele… iar in felul asta va curge lapte si miere cu iz de libertate pentru toti penalii care si-au dat mana si formeaza actuala “coalitie”…. in fapt o adunatura penibila pe care-i leaga dosarele penale si hotiile facute impreuna. Un fel de omerta. Fiti foarte atenti la indivizii astia…. sunt cu spatele la zid si in stare de orice.. aceasta veche garda care l-a mierlit pe ceausescu in 89 iar de 20 de ani ne mierlesc pe noi toti incet incet….

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Inspectorul Javert

  Sunteți un partid de demagogi, nu aveți nici o legătură cu liberalismul ,electoratul vostru este format din bugetari cu şcoală şi care nu vor să-şi asocieze imaginea cu ,,nespălații” din PSD .Ipocriți ,ei se cred liberali, dar de fapt sunt nişte pomanagii ca orce asistat social.

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  S

  @batran sibian
  V-au tăiat salariile pt ca altfel întra statul în faliment, nu puteți înțelege? Și ce, aveau datoria sa va plătească sau sa va tina angajați? Sunteți angajați cu pretenții de asistați social. Și orice partid ar fi făcut la fel, era criza mondiala! Pe de alta parte, PSD se înfrupta ca o capusa din creșterea economica.

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  S

  *sa va plătească la un anumit nivel, voiam sa spun. Orice angajator poate face o propunere de modificare de salariu. Acuma angajatul ori accepta, ori nu. Mai departe, ori e dat afara, ori nu.

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact