Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Cum va fi vremea la Sibiu, în următoarele zile. Meteorologii au emis avertizare cod galben

Cum va fi vremea la Sibiu, în următoarele zile. Meteorologii au emis avertizare cod galben

Meteorologii au emis astăzi avertizare cod galben de vânt puternic pe județul Sibiu, valabilă din această seară, până duminică dimineața. În ceea ce privește temperaturile, acestea vor varia de la o zi la alta. 

De astăzi de la ora 23:00, până în 17 martie, la ora 3:00, județul Sibiu se află sub o atenționare cod galben de intensificări ale vântului la munte și ninsori viscolite la peste 1500 de metri. „În intervalul menționat, vântul va sufla la munte cu viteze de peste 80-90 km/h. La altitudini mai mari de 1500 de metri se vor depăși la rafală viteze de 100-120 km/h, temporar va ninge viscolit și se va depune strat consistent de zăpadă”, arată meteorologii. În zona joasă a județului Sibiu, viteza vântului va avea intensificări cu 45-55 km/h și local, temporar vântul va depăși 70 km/h.

Temperaturile vor varia zilele acestea. De la o maximă de 12 grade astăzi, duminică vom ajunge la 18 grade, iar luni vor fi înregistrate chiar 20 de grade Celsius.

„Astăzi ajung până la 12 grade, la noapte vor fi între 1 și 2 grade Celsius. Mâine pe zi maxima va fi de 7-9 grade, iar sâmbătă noaptea vor fi 0-2 grade. Duminică, pe zi avem o vreme frumoasă, în încălzire, cu maxime de 17-18 grade Celsius, iar noaptea vor fi între 0 și 5 grade Celsius”, arată specialiștii.
Luni vor fi maxim 20 de grade Celsius și va fi o vreme în general frumoasă. Luni spre marți noaptea vor fi între 4 și 7 grade, iar marți scad din nou puțin temperaturile, fiind cuprinse între 17 și 19 grade Celsius.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1748

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus