X
foto PSD Sibiu

Dragnea despre protestul #șîeu: Un demers electoral ieftin

Liderul partidului de guvernământ, Liviu Dragnea, s-a declarat vineri total împotriva protestului #șîeu, pe care îl consideră un demers electoral ieftin.

”Este un demers electoral ieftin. O spun cu toată tăria și poate să mă critice oricine. România nu poate fi modernizată cu astfel de gesturi. Noi construim România, noi construim autostrăzi, facem proiecte, nu campanii.

Eu unul m-am săturat să se spună că nu s-a făcut nimic. Eu le cer și insist ca miniștrii să meargă acolo unde se fac lucruri. Îi rog pe vicepremierul Suciu, pe ministrul Transporturilor să meargă acolo unde se construiesc proiecte (…) românii trebuie să fie ajutați să vadă adevărul”, a declarat Liviu Dragnea, citat de presa centrală.

Liviu Dragnea susține că deja a vorbit în Guvern pentru schimbarea legii, în așa fel încât CNAIR să poată lucra în regie proprie la autostrăzi.

”Eu i-am sugerat ministrului Transporturilor, doamnei prim-ministru și au fost de acord. Sunt foarte multe companii în România care câștigă proiecte, iar apoi vin cu tot felul de pretenții, tot felul de hârtii și ei nu lucrează. Ei ajung cumva la concluzia că statul român este de vină că statul nu lucrează.

Eu am cerut ca CNAIR să poată să lucrez în antrepriză proprie, doar așa vom avea autostrăzi în timpul vieții noastre. Bani sunt, dorință este, voință politică este și trebuie să facem tot ceea ce trebuie pentru a avea autostrăzi”, a mai declarat Liviu Dragnea.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  kokos

  Sa-ti fie rusine mafiotule , stai tu ca vii tu sambata viitoare la Sibiu , o sa te asteptam cu drag si o sa-ti facem o primire cum se cuvine!

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact