X
_mg_0965

O mare companie suedeză intră pe piața IT din Sibiu

Compania suedeză HMS Networks, lider pe piața producătorilor independenți de echipamente pentru comunicații industriale și Industrial Internet of Things (IIoT), a cumpărat o participație de 75% la compania germană de soft WEBfactory, cu un centru IT la Sibiu, informează Profit.ro.

Restul acțiunilor vor rămâne la actualul CEO al WEBfactory, Bernhard Böhrer, iar tranzacția este așteptată să fie încheiată la 1 aprilie. WEBFactory are sediul central în Germania, la Buchen, și o subsidiară la Sibiu, care operează sub denumirea WEBFactory Business Center Eastern Europe.

Pe plan local, unde este prezentă din 2002, compania a raportat anul trecut venituri de 2,5 milioane de lei. La nivel de grup, compania estimează venituri de 2,5 milioane de euro anul acesta.

“Prin WEBFactory adăugăm o dimeniune software de viitor la ofera HMS pentru IIoT. Produsele i4 vor oferi clienților și partenerilor HMS soluții directe pentru procese de producție și servicii cu adevărat inteligente. Suntem încântați și de sinergiile care pot fi obținute folosind produsele noastre hardware Anybus, Ixxat, eWon și Intesis, pentru a oferi date suitei i4, de la dispozitive și echipamente din facilitățile de producție”, spune Staffan Dahlström, CEO HMS Networks, citat de Profit.ro.

HMS Networks are 600 de angajați la nivel global și venituri anuale de circa 130 de milioane de euro.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact