X
scandal psd

Scandal la ședința PSD Brăila. Un bărbat a strigat ”Jos PSD!” și ”Trădătorilor!”

Un bărbat a intrat în sala în care are loc, duminică, Conferinţa judeţeană a PSD Brăila, strigând „Jos PSD!” şi ”Trădătorilor!”. El a fost evacuat.

La eveniment sunt prezenţi secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, miniştrii Rovana Plumb, Sorina Pintea şi Dan Suciu, precum şi Mihai Fifor, preşedintele Consiliului Naţional al PSD.

Liviu Dragnea urma să participe la Conferinţa Judeţeană a PSD Brăila, însă nu a mai ajuns la eveniment, fiind internat în spital.
Singurul candidat pentru funcţia de preşedinte al PSD Brăila, vacantă după plecarea la Pro România a lui Mihai Tudose, este senatorul Ion Rotaru.
Potrivit ziarului DeBrăila, liderii PSD nu au intrat în clădirea unde se desfăşoara alegerile pe intrarea principală, unde aproximativ 50-60 de persoane scandau lozinci anti-PSD.
Momentul de la minutul 2:10

Unul dintre protestatari a intrat în sala în care se desfăşoară reuniunea PSD şi a strigat „Jos PSD!” şi „Trădătorilor!”. La microfon era Ion Rotaru, care a cerut ca bărbatul să fie evacuat, ceea ce s-a şi întâmplat.
Foto: captură Youtube

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Ana 1946

    Aoleu… pericol, daca se trezesc si aia din Braila si realizeaza ce e PSD. Daca se trezesc moldovenii si oltenii sunt terminati groparii natiunii romane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact