X
mars viata

Referendumul a căzut, marșul pentru viață continuă. În Sibiu, în 23 martie

A IX-a ediție a Marșului pentru Viață se va desfășura în Sibiu în 23 martie, pe același traseu ca și în anii precedenți: Bd. Mihai Viteazu – Calea Dumbrăvii – Piața Unirii – str. Nicolae Bălcescu – Piața Mare. În Piața Mare, pe o scenă special amenajată pentru acest moment, se vor ține câteva discursuri-mărturii pro-viață și pro-familie ale persoanelor ce au trecut prin aceste momente și cum le-a fost schimbată viața; de asemenea vor fi prezenți și câțiva copii de la Valea Plopului, de la așezământul înființat de părintele Nicolae Tănase. Evenimentul se va desfășura între orele 13 și 16.  ”Prin organizarea acestui eveniment se dorește transmiterea în societate a unui mesaj pro-viață și pro-familie, de conștientizare a opiniei publice asupra faptului că viața reprezintă cel mai de preț dar făcut oamenilor de către Dumnezeu. Venirea pe lume a unui copil și primirea lui în viața noastră, cu dragoste, cu bucurie și cu responsabilitate, reprezintă una din cele mai mari binecuvântări pe care un om le poate primi. Pe de altă parte, Marșul pentru Viață își dorește să tragă un semnal de alarmă asupra unui fenomen aflat la cote alarmante în societatea românească: fenomenul avortului”, susțin organizatorii.

Puţin peste 3,7 milioane de români au participat în octombrie 2018 la referendumul pentru redefinirea familiei, proiect susținut de aceleași organizații care organizează în fiecare an marșul pentru viață. La referendumul pentru redefinirea familiei au votat 21,10% dintre alegători, procent insuficient pentru validare.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

6 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Republica Teleormăneană România

  Ce e alarmant în societatea românească este corupția, migrația, lipsa educației și multe altele, avortul nici măcar nu ajunge în top 10!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   2cents

   probabil a gresit data din obisnuinta (remember referendum?). Nu ai cum sa boicotezi data din articol, dar poti sa o ajustezi putin ca sa iasa acelasi rezultat.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2cents

  În perioada 1-31 martie 2019, în numeroase localități din România și Republica Moldova, se vor desfășura o serie de activități puse sub genericul Luna pentru Viață, având ca moment principal Marșul pentru Viață 2019 – „UNIC din prima secundă”, organizat sâmbătă, 23 martie a.c.

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Sebastian Florin

  Doar oamenii fara preocupari reale, a caror exitenta e definita prin dogmele unei divinitati fictive isi pot pierde timpul sa participe la o manifestatie fara continut si prilej de confirmare a propriei inculturi. Efectul Dunning-Kruger se manifesta cu brio in randul acestor personaje a caror unica misiune e propagarea urii si a lipsei de toleranta. Sunt pro mars, mars la munca!

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ///

  Totul porneste de la lipsa de educatie> si avortul, si coruptia ;i migratia… E plin de tute care nu stiu ca daca faci sex poti deveni mamica fara sa vrei…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact