X
print screen sibiu

VIDEO Un nou clip de promovare a României, cu imagini din Sibiu. „Aici s-au născut contele Dracula, zmeii sau Făt Frumos și Ileana Cosânzeana”

Ministerul Turismului a publicat pe pagina sa de Facebook un nou videoclip de promovare a țării. În acesta se găsesc imagini din centrul Sibiului sau din Complexul Național Muzeal ASTRA, dar și din hotelul de gheață de la Bâlea.

În clip apare un tânăr care este prezent în diferite locuri din țară, conform textului citit după cadru. Clipul se încheie cu îndemnul „Vizitează România”. În imagini apare și fostul tenisman Ilie Năstase, prezentat drept „primul numărul unu mondial din istoria tenisului este român”

„Aici visez că plutesc peste munți, peste ape, peste culori, peste timp și anotimpuri. Doar așa aș putea cuprinde tot. Locul acesta există și este viu, îl simți cum vibrează. Ți-ar plăcea România și românii mei.
Străzile acestea încărcate de istorie au inspirat povești și legende de spus la gura sobei. Aici oamenii sunt încă o poveste de spus oricând și oricui.
Aici s-au născut contele Dracula, zmeii sau Făt Frumos și Ileana Cosânzeana. Ai putea să te îndrăgostești de viața sănătoasă de la țară, de muzica și pofta noastră de viață.
Orașele sunt vii și colorate, pline de oameni și lumini. Intră în Palatul Parlamentului – este cea mai mare clădire din Europa. Vizitează muzee, galerii de artă sau case memoriale. Admiră creațiile arhitecturale. Bisericile fortificate, mănăstirile încărcate de spiritualitate și castelele înălțate pe un colț de piatră.
Un amalgam efervescent de istorie, cultură și plăcere. Scufundă-te, suntem în inima pământului. Urcă, suntem la înălțime. Îți zâmbim oriunde ne-ai întâlni.
România freamătă. Descoperă tărâmul petrecerilor și al festivalurilor de muzică electrizante. România nu doarme și nu obosește. Ne place sportul și facem performanță. Primul numărul unu mondial din istoria tenisului este român. Noi avem tot, tu ai tot timpul.
Vizitează România”.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

7 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  un sas

  Frumos..Dar la turisti le trebuie sosele ..nu drumuri ..la turisti le trebuei parcari …nu depozite de gunoi…le trebuie ape curate …nu otravite si le mai trebuie sa stie ca ati mintit tot timpul cetatenii EU pentru a putea sa furati din tara si din lume …si in toate statisticile sunteti pe la coada dar la minciuna NU …

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  carcotasul de serviciu

  Ce aiureala! Inteleg Fat-Frumos si Ileana Cosanzeana, dar Dracula? Nu suntem neam de vampiri! Altii ne sug sangele…

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact