X
ora pamantului (7) (Copy)

De „Ora Pământului”, 800 de copii vor cânta pe întuneric, în Piața Mare

Ora Pământului, celebrată pe 30 martie, va fi marcată la Sibiu printr-un eveniment inedit. 800 de copii din corurile Programului Național Cantus Mundi vor susține un concert în Piața Mare, în același timp în zonă fiind oprit iluminatul public.

Evenimentul ajunge anul acesta la cea de-a patra ediție și este organizat de echipa Cantus Mundi, în parteneriat cu WWF (World Wide Fund for Nature), care a lansat proiectul în anul 2007. Anul acesta evenimentul se va desfășura simultan, în intervalul orar 20:30 – 21:30, în peste 70 de localități din 33 de județe din țară, spun organizatorii.

La Sibiu, evenimentul va fi sărbătorit de peste 800 de copii din corurile Programului Național Cantus Mundi, în Piața Mare. Începând cu ora 20:30, copiii vor interpreta cântece special selectate pentru acest moment, în același timp fiind întrerupt iluminatul în zonă, arată aceeași sursă.

În 2018, peste 10.000 de copii din toată țara au sărbătorit evenimentul prin cânt coral și implicare în abordarea civică a problemelor cauzate de schimbările climatice și de extra-consumul de energie.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact