X
post transformare

Vinovatul pentru întreruperile de curent din tot Sibiul: un bărbat care a luat foc

Întreruperile de curent care au afectat, pe rând, mai multe zone ale municipiului Sibiu în prima parte a zilei de marți se datorează unei persoane care, cel mai probabil, voia să fure cupru. Bărbatul, însă, a decedat în urma contactului cu rețelele aflate sub tensiune, iar trupul său pur și simplu a luat foc.

Intervenția neautorizată a bărbatului cu identitate încă nedescoperită a avut loc la un post de transformare de medie tensiune (20 kV), situat în zona străzii Henri Coandă. Bărbatul – care, cel mai probabil, avea de gând să fure elemente din metale valorificabil a tăiat sistemele de siguranță ale accesului în clădirea postului de transformare, după care s-a electrocutat. Nu a fost găsit decât la câteva zeci de minute bune de la incident, când trupul său deja ardea, au arătat surse oficiale pentru Turnul Sfatului. Lângă postul de transformare a fost găsită o bicicletă și o plasă în care se aflau mai multe bucăți de cupru.

Din cauza defecțiunii generate de intervenția neautorizată a bărbatului care a decedat, echipele de intervenție ale Electrica Sibiu au trebuit să facă o serie de teste, de separări și repuneri sub tensiune a diferitelor circuite din oraș, pentru ca – prin eliminare – să detecteze locul în care trebuia intervenit.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Ion Ionescu

    Si astazi de la 10 la 2 ce au facut? Si in fiecare seara din ultima saptamana cand cade tensiunea de 10 pe ora ce au facut? A fost fantoma domnului asta din articol? Sa fim seriosi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact