X
victor orban (Copy)

Orban vine la Sibiu să-l prezinte pe Rareș Bogdan, primul pe lista pentru europarlamentare

Președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, se va afla mâine la Sibiu. Acesta va participa la o conferință de presă alături de Rareș Bogdan, primul candidat din lista liberalilor pentru alegerile europarlamentare.

PNL anunță înt-run comunicat de presă că joi, 21 martie, conferinţa de presă susținută de președinte PNL Ludovic Orban și de Rareș Bogdan, va începe la ora 17.30. Conferința de presă se va desfăşura la sediul PNL, de pe strada Nicolae Bălcescu nr. 34.

La conferinţă va participa și preşedintele PNL Sibiu, deputatul Raluca Turcan.

Jurnalistul postului de televiziune Realitatea, Rareș Bogdan, va ocupa prima poziție pe listele PNL la alegerile europarlamentare de pe 26 mai 2019. ”Dacă voi fi europarlamentar, voi avea program la Bruxelles de luni, până miercuri. Și, În aceste condiții, voi discuta cu conducerea postului Realitatea TV și cu PNL ca joi și vineri să fac emisiuni ca invitat permanent, co-moderator, și un duplex marți seara, București-Bruxelles, cu mine timp de 4 ore în platoul de la Bruxelles…”, a spus prezentatorul citat de Realitatea.

Jurnalistul Rareș Bogdan, primul pe lista PNL la europarlamentare. Sibiul pierde locul 10

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Till Eulenspiegel

  Misto program: de luni pina miercuri inclusiv.Joi si vineri invitat permanent( cam cum ai locui cu soacra intr-un apartament ”pe numele fetei”)iar marti(trebuie sa legi cumva lunea neagra de miercurea galbena) duplex de patru ceasuri la o televiziune cu mari datorii financiare la Stat.Cum sa nu-l votezi pe liberalul Razvan?Fara legatura: Ludovic va fi invitat la duplex sau e doar cu mandolina?

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   sibian dezamăgit

   Pe noi, sibienii, nu ne intereseaza candidatul lui Orban!Dde ce nu avem si noi un sibian pt. europarlamentare? Ce, nu avem niciun om valoros la Sibiu… Noi stim ce-i poate pielea lui Rares Bogdan, nu trebuie sa ne spuna altcineva!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact