X
dragnea, trif

Alegerile din PSD Sibiu, amânate. Să-și revină Dragnea

Alegerile programate mâine în organizația județeană a PSD Sibiu au fost amânate până la o dată ce va fi stabilită ulterior, a anunțat astăzi purtătorul de cuvânt al organizației, Margareta Lupu. ”Planul inițial era ca la aceste alegeri să participe și domnul Dragnea. A fost dorința lui, dar și a organizației, evident. Din cauza faptului că domnul Dragnea nu a putut ajunge în acest week-end în Sibiu, din cauza problemelor de sănătate, alegerile s-au amânat până la o dată care va fi stabilită ulterior”, a declarat purtătorul de cuvânt al PSD Sibiu.

La alegerile programate pe 23 martie trebuiau să ajungă președintele partidului, Liviu Dragnea și secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu.

Liviu Dragnea a fost internat în spital la finalul săptămânii trecute, acuzând dureri în zona spatelui. Acesta s-a externat ieri, după ce a fost internat într-un spital privat din București.

Cu ocazia ultimei vizite în Sibiu a secretarului general al PSD, Codrin Ștefănescu, în 22 ianuarie, în fața sediului partidului s-a organizat un miting de protest. Ștefănescu a avut atunci un scurt dialog cu manifestanții strânși în fața sediului PSD. Intrat în sediul de partid, secretarul PSD le-a transmis protestatarilor: ”Să înțeleagă și cei cu #rezist de afară că epoca Iohannis, așa cum s-a întâmplat și cu epoca Băsescu, s-a încheiat în România”, a spus liderul PSD, după ce a intrat în sediu într-un cor de huiduieli.

Și în 1 noiembrie 2017, când Liviu Dragnea a vizitat Sibiul, s-a organizat un miting de protest în fața sediului PSD Sibiu, de lângă Piața Mare. Atunci, ședința a fost mutată la un hotel din oraș, pentru a nu se desfășura sub presiunea protestatarilor. Premier era în acel moment Mihai Tudose.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Politica
  • Contact