X
ROMSILVA_FOTO_LEMNE_FOC

Scutul pădurilor: Amenzi de 11.000 de lei într-o singură zi, pentru lemn furat

Un sibian care transporta 18,24 mc de material lemnos cu un aviz neconform a fost oprit și sancționat cu 6.000 de lei pe raza localității Râu Sadului, de polițiștii de la Combaterea Delictelor Silvice. Un alt bărbat a fost amendat în aceeași zi cu 5.000 de lei.

În cadrul activităților curente destinate prevenirii și combaterii activităților ilegale de tăiere, transport și valorificare a materialului lemnos, în dimineața zilei de 21 martie,  polițiștii Serviciului de Ordine Publică – Biroul Combaterea Delictelor Silvice, împreună cu reprezentanți din cadrul Gărzii Forestiere Brașov, au desfășurat o acțiune specifică pe raza localității Râu Sadului, ocazie cu care au depistat un sibian în timp ce, cu ajutorul unei autoutilitare, transporta cantitatea de 18,24 mc material lemnos însoțit de un aviz neconform, arată IPJ Sibiu, în buletinul informativ.

Cu această ocazie s-a aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 6000 lei, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentanților Ocolului Silvic Valea Sadului.

În jurul orei 18:30, pe raza localității Gura Râului, polițiștii sibieni au depistat un alt bărbat în timp ce transporta cantitatea de 2,3 mc material lemnos fără a deține documente legale. Persoana în cauză a fost amendată cu suma de 5.000 de lei, iar materialul lemnos transportat a fost confiscat și predat reprezentanților Ocolului Silvic Cindrel, transmite aceeași sursă.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact