X
dezbatere publica 2 cu Tichindelean (29) (Copy)

Șerban Țichindelean s-a întors la conducerea Direcției Sanitar-Veterinare

Direcția sanitar-veterinară și pentru siguranța animalelor Sibiu este condusă, din nou, de Șerban Țichindelean, care a fost îndepărtat acum mai bine de patru ani din funcție în urma unui dosar instrumentat de DNA, dar infirmat în totalitate de judecători.

Șerban Țichindelean a revenit pe funcția de director executiv al DSVSA Sibiu începând din 1 martie 2019. El a fost înlocuit în noiembrie 2014, prin ordin al președintelui Autorității Naționale, ca urmare a dosarului deschis de procurorii DNA Alba Iulia pentru o serie de presupuse fapte de corupție. Faptele de corupție, însă, nu au existat a fost concluzia atât a judecătorilor Tribunalului Sibiu, cât și ai celor din cadrul Curții de Apel Alba Iulia, unde procesul a fost judecat pe fond și, mai apoi, în recurs. Hotărârea prin care Țichindelean a fost achitat definitiv a fost pronunțată la sfârșitul lunii ianuarie a acestui an. “Nu am constatat a fi probleme deosebite în cadrul instituției, activitatea se desfășoară normal“, spune Șerban Țichindelean, pentru Turnul Sfatului. În lipsa lui, DSVSA Sibiu a fost condusă, pe rând, de Dan Mario Lazăr Fărcaș și, mai apoi, de Fodor Vasile Onoriu.

Absolvent de medicină veterinară la Timișoara, Șerban Țichindelean (62 de ani) a fost președinte al Colegiului medicilor veterinari din Sibiu timp de nouă ani, până în 2007. A preluat conducerea Direcției sibiene în 2009.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact