X
csu oradea

Meci de infarct cu CSM Oradea. Baschetbaliștii lui Fleșeriu au pierdut la mustață

Jucătorii de la BC CSU Sibiu au pierdut astăzi partida disputată acasă cu CSM Oradea. Sportivii lui Dan Fleșeriu au pierdut la diferență de 2 puncte.

Baschetbaliștii de la CSU Sibiu au rupt șirul victoriilor acasă cu o înfrângere în fața propriilor suporteri. În meciul de astăzi, disputat împotriva celor de la CSM Oradea, galben-albaștrii au ratat victoria în ultimele secunde.

După o partidă destul de echilibrată, în care însă orădenii au fost mereu cu câteva puncte în față, pe final de meci jucătorii sibieni au reușit să recupereze o diferență de 13 puncte față de echipa adversă și să ajungă la un pas de victorie. Din păcate, toate eforturile antrenorului CSU și ale Vulturilor în teren, victoria și-au adjudecat-o oaspeții.

La finalul partidei, Dan Fleșeriu, antrenorul galben-albaștrilor a recunoscut că echipa a fost prea puțin agresivă în această partidă.

„E o primă înfrângere acasă, dar poate schimbăm norocul și toată presiunea pe care lumea o punea pe noi că suntem neînvinși acasă nu va mai exista acum. A fost o lipsă de agresivitate extrem de mare, am făcut foarte puține faule, în condițiile în care echipa din Oradea a fost mult mai montată pentru acest meci”, a transmis antrenorul.

Kevin Hardy a fost MVP-ul partidei, cu 17 puncte înscrise, 8 recuperări și 6 pase decisive, fiind urmat de Chris Cooper cu 14 puncte și 5 recuperări și Monyea Pratt, care a reușit să înscrie 12 puncte și a avut 7 recuperări și 3 pase decisive.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sport
  • Contact