X
accident masina politie moldoveanu

Fără permis, a condus o mașină cu care a avariat alte patru și a fugit de la locul accidentului

Un bărbat din Avrig a fost sancționat aspru de polițiștii sibieni, după ce a condus o mașină fără să dețină permis, a provocat un accident în lanț și a fugit de la locul incidentului.

În fapt, la data de 17 martie, în jurul orei 19:30, bărbatul a condus un autoturism pe DN 1, km. 306, intrarea în municipiul Sibiu dinspre Șelimbăr, unde, pe fondul nepăstrării distanței de siguranță în mers, a produs un carambol în urma căruia a rezultat avarierea a patru autoturisme, relatează IPJ Sibiu. Imediat după producerea evenimentului, șoferul a abandonat autoturismul și a fugit spre localitatea Șelimbăr, fără a se prezenta la unitatea de poliție competentă în termenul legal de 24 de ore.

În urma cercetărilor efectuate, la data de 25 martie a.c., polițiștii rutieri au identificat șoferul care a produs tamponarea în lanț, constatând că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, arată sursa citată.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

 

Foto: arhiva TS

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    de gringo lada

    Vo rog cu toata puterea sufletului, tanti autoarea de articol, daca se poate sa precizati care este sanctiunea aplicate de politisti ? cumva arestarea ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact