Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Licitație uriașă, de peste jumătate de milion, pentru servicii de catering în Sibiu

Licitație uriașă, de peste jumătate de milion, pentru servicii de catering în Sibiu

Peste 500.000 de lei sunt alocaţi pentru catering-ul de la Summitul liderilor UE, ce are loc în mai, la Sibiu, iar ofertele pentru acest serviciu pot fi depuse până pe 1 aprilie, se arată pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe (MAE).

Potrivit MAE, valoarea estimată a serviciilor de catering este de 516.300 lei fără TVA şi acoperă zilele de 8 şi 9 mai.

Sursa de finanţare este bugetul alocat pentru organizarea preşedinţiei României la Consiliul UE, iar termenul limită pentru primirea ofertelor este 1 aprilie, ora 11,00, precizează ministerul.

Modalitatea de atribuire este "acord-cadru", iar criteriul este "preţul cel mai scăzut".

Spaţiile unde se vor asigura serviciile de catering vor fi în principal următoarele, după cum precizează documentaţia de pe site-ul MAE: Liceul "Brukenthal", corturile alocate jurnaliştilor, interpreţilor, organizatorilor şi personalului auxiliar, care vor fi amenajate în Piaţa Mică şi în Piaţa Huet din Sibiu, dar şi sediul Primăriei Sibiu şi aeroportul din Sibiu.

"În funcţie de specificul evenimentelor, de numărul de participanţi şi de evenimentele care s-ar putea derula în paralel, vor fi utilizate şi alte spaţii sau clădiri pentru organizarea serviciilor de catering", menţionează MAE.

Sibiul găzduieşte, pe 9 mai, un summit al liderilor UE, ce vor discuta despre viitorul Uniunii Europene. Evenimentul este cuprins în preşedinţia română a Consiliului Uniunii Europene.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

yyy

Acum 5 ani

vor fi din nou "gusturi sibiene" cu salata beauf, creveti, vitel la protap, fasole din conserva si tot asa. bineinteles, totul din ingrediente locale...
Raspunde

Robert Tincu

Acum 5 ani

Romanismul si spiritul lui Avram Iancu de la Sibiu vor invinge! Vrem ca indragita ciorba de la cele 2 mari rivale locale sa incante papilele mai marilor europeni, intr-o ambianta de neuitat! E BINE la Sibiu!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus