X
mansarda regina maria (1)

Școala Regina Maria pregătită să elimine învățământul în două schimburi. Primăria a creat încă 7 săli de clasă și laboratoare în mansarda proaspăt finalizată

Noua mansardă a școlii gimnaziale Regina Maria a fost finalizată, recepția lucrărilor de construcție fiind planificată în 3 aprilie.

Lucrarea a fost executată de firma SC Balor Cons SRL, investiția având o valoare de 2,8 milioane de lei, fonduri provenite din bugetul local al Sibiului. Contractul a presupus mansardarea unui corp al școlii, rezultând un spațiu de 700 de metri pătrați în care s-au creat șapte săli de clasă, trei laboratoare, grupuri sanitare și alte spații conexe.
“Mansarda va fi mobilată în următoarea perioadă și va fi dată în folosință. Aproximativ 250 de elevi de gimnaziudin această școală își vor desfășura cursurile în noile spații, eliminându-se astfel orele de după amiaza.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

mansarda regina maria (4)

Constructorul a executat lucrări la structura de rezistență a clădirii, a ridicat zidurile mansardei, a amenajat toate rețelele de utilități și a construit noul acoperiș. Pentru iluminarea spațiului s-au folosit lucarne și ferestre de tip Velux, iar pentru siguranța elevilor și profesorilor, mansarda a fost dotată cu un sistem de detecție și alertare la incendiu.

mansarda regina maria (3) mansarda regina maria (2)

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Marian

    Dacă metodologia privind înscrierea copiilor în clasa pregătitoare ar fi fost respectată,și se făcea redistribuirea elevilor în alte școli conform articolului 4(2,3,4),datorită depășirii numărului de elevi înscriși conform spațiului existent în Școala Regina Maria,din toamnă elevii vor merge tot în două schimburi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact