X
protest spital psihiatrie (17)

Un bărbat a fugit de la Psihiatrie. L-a găsit familia în Tălmaciu

Actualizare. Bărbatul semnalat ca dispărut a fost găsit deplasându-se pe jos, în jurul orei 16:00 de către membrii familiei, la intrarea în localitatea Tălmaciu, localitate pe raza căreia domiciliază. Din primele cercetări, rezultă că nu ar fi fost victima vreunei infracțiuni, transmit polițiștii sibieni. Bărbatul a fost reinternat de familie în Spitalul de Psihiatrie Sibiu, arată sursa citată.

Știre inițială. Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu caută un bărbat în vârstă de 52 de ani care a plecat din Spitalul de Psihiatrie „Gheorghe Preda” din municipiul Sibiu, jud. Sibiu, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea persoanei în cauză sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

La data de 22 martie 2019, o femeie a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 08,00, unchiul său, SIMION IOAN, în vârstă de 52 de ani, a plecat din Spitalul de Psihiatrie „Gheorghe Preda” Sibiu, unde era internat, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

pierdut

Semnalmente : înălţime 1,70 m, greutate 80 kg, păr negru, fir drept, tuns scurt, faţă ovală, ten măsliniu, constitutie atletică.

Semne particulare: Calviție pronunțată.

La data plecării persoana purta un tricou de culoare verde, cămașă cu dungi multicolore, pantaloni din material de stofă de culoare neagră și papuci de casă.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact