Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Vremea se răcește: Județul Sibiu, parțial sub cod galben de vânt

Vremea se răcește: Județul Sibiu, parțial sub cod galben de vânt

Zona de sud a județului Sibiu se află parțial sub avertizarea meteorologilor de tip cod galben de vânt puternic începând din această noapte.

Meteorologii au emis, marţi, o atenţionare cod galben de vânt puternic pentru 16 şapte judeţe, valabilă de miercuri ora 6.00 până la ora 20.00. Se va semnala vânt puternic cu rafale de până la 100 de kilometri pe oră, dar ANM anunţă şi ninsori şi polei.

 Începând de miercuri de la ora 6.00 până la ora 20.00, în cea mai mare parte a Moldovei vântul va avea intensificări, cu viteze la rafală în general de 55 - 75 de kilometri pe oră.

În Carpaţii Meridionali şi de Curbură, local, la altitudini de peste 1.700 de metri, vântul va sufla tare, cu viteze de 80 - 100 de kilometri pe oră, iar zăpada va fi spulberată.

Temporar vântul va avea intensificări şi în celelalte regiuni, dar pe arii mai restrânse şi la cote mai reduse, cu viteze de până la 45 - 55 de kilometri pe oră.

De asemenea, în jumătatea de nord a Moldovei trecător vor fi precipitaţii slabe, mai ales sub formă de ninsoare şi condiţii de polei.

Atenţionarea este valabilă pentru judeţele Suceava, Neamţ, Braşov, Covasna, Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Vâlcea, Sibiu, Botoşani, Iaşi, Bacău, Vaslui, Vrancea, Galaţi şi Buzău.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus