X
porr

FDGR câștigă un nou proces pentru calomnie. ”Mai avem câteva pe rol…”

FDGR a câștigat în primă instanță procesul de reparare a prejudiciilor aduse imaginii publice împotriva lui Radu Golban, Cornel Nistorescu și Silviu Mănăstire, anunță FDGR pe pagina de Facebook a formațiunii. Judecătoria București obligă pe pârâți la plata de daune morale de 25.000 RON fiecare. ”Este deocamdată o decizie în prima instanță. Este al doilea proces pe care l-am câștigat, dar mai avem și altele pe rol. Cauzele le știți și dumneavoastră foarte bine, e vorba de tot felul de calomnii rostite de diverși domni. Banii pe care îi vom primi în instanță în urma acestor calomnii îi vom dona în scopuri caritabile”, a anunțat președintele FDGR, Paul Jurgen Porr.

Până acum FDGR a câştigat un prim proces împotriva lui Ioan Scurtu, după ce acesta a publicat un articol în Cotidianul. Scurtu a trebuit să plătească 6.000 de lei, daune, FDGR.

Fostul ministru al Educației, Liviu Pop și consilierul primului – ministru pe teme economice, Darius Vâlcov au fost dați și ei în judecată de FGDR din aceeași cauză: calomnie.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

6 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Till Eulenspiegel

  Nicht grabier,nicht forzier ,langsam claxonier!Pina luati bani de la Nistorescu si Manastire FDGR e Geschichte,liebe Genossenschaftsbauer.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  sss ciocumic

  cand ceri ceva ce a apartinut unei organizatii fasciste scoasa in afara legii – nu esti succesor al acelei organizatii ? Sunt aia care ‘vad din Sibiu’ si dobitoci din bucuresti si alte orase care urla cu ‘justitia’ – asta este justitie? cand ti se spune un adevar istoric bagi pumnul in gura cetateanului roman si dai dreptate strainului in nerusinarea si nemernicia lui. Asta este ‘justitia’ pentru care striga seara de seara niste idioti

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Elena

  Foarte bine; numai asa devin responsabili cei care au umplut presa de minciuni si dezinformari in asa hal incat mi-e sila sa-i mai vad/aud/citesc.
  Adevarul trebuie restabilit in societatea romaneasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact