X
laurentiu straut

Laurențiu Străuț este noul director interimar al Filarmonicii sibiene

Conducerea Consiliului Județean l-a numit pe Laurențiu Străuț să conducă Filarmonica de Stat Sibiu, cu un mandat interimar. Străuț este angajat al Filarmonicii de aproape 12 ani, fiind responsabil de gestionarea imaginii instituției.

Numirea lui Laurențiu Străuț vine în contextul pensionării fostului manager, Ioan Bojin, și a faptului că la concursul organizat pentru ocuparea postului devenit astfel vacant nu a fost desemnat niciun câștigător.
Laurențiu Străuț (39 de ani) este secretarul Relații Publice și Comunicare al Filarmonicii de Stat Sibiu. Conduce și revista ”Profil Cultural”, este promoterul din România al Festivalului Wacken Open Air, din Germania, și organizează din 2010 proiectul Piano Rocks.
Mandatul interimar al lui Laurențiu Străuț este de 120 de zile, conform legii. ”Împreună cu orchestra și colegii mei din aparatul administrativ voi continua programele și proiectele începute. În 2019 avem programate o serie de activități extrem de importante în care Filarmonica de Stat Sibiu va fi implicată, activități care vor culmina cu participarea Orchestrei în prestigiosul Festival Internațional «George Enescu»”, declară Străuț pentru Turnul Sfatului.
El a făcut parte din cei zece concurenți care s-au înscris la recentul concurs de ocupare a postului de manager al Filarmonicii.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Poftim cultura

  Interesanta hotărâre a CJ! Nu s a clasat la concurs, Filarmonica are probleme mari de imagine și PR și Straut e pus interimar!??
  Poftiți cultura și decizie!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Promovarea incompetentei

  Ce faci Daniela draga, pui interimar un om care nici nu a îndeplinit condițiile de a participa la un concurs de manager?! Nu au fost 2 candidați buni pe trupul manager dar e un repetent?
  PNL Sibiu a început promovarea incompetenților!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact