Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

A intrat în intersecție fără să dea prioritate. Cinci adulți și doi copii, răniți | foto video

A intrat în intersecție fără să dea prioritate. Cinci adulți și doi copii, răniți | foto video

Actualizare Potrivit IPJ Sibiu, un șofer în vârstă de 63 de ani, din Mureș, în timp ce conducea un autoturism pe strada Paris, a pătruns în intersecția cu strada Măgheranului fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de o femeie de 39 de ani, din Cisnădie.

accident paris 3

În autoturismul vinovat se aflau patru adulți, plus șoferul, iar în celălaltă mașină se aflau conducătoarea auto, un bărbat și doi copii de 2, respectiv 6 ani. Au fost transportați la spital trei dintre pasagerii primului vehicul și toți ocupanții din al doilea, toți conștienți. Traficul în zonă este îngreunat.

Credit video Iulia Damian

Știre inițială. ISU Sibiu intervine, duminică după-amiaza, cu un echipaj SMURD și autospeciala de transport victime multiple, pe strada Paris, în municipiul Sibiu, pentru acordarea asistenței medicale  la un accident rutier. Din primele informații transmise de ISU Sibiu, patru adulți și doi copii sunt răniți, toți fiind conștienți.

accident paris 3

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Magna Horreum

Acum 4 ani

"autoturismul vinovat"???? Diletantilor!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus