X
stadion

După eșecul stadionului din Sibiu, Construcții SA vrea să construiască un stadion de atletism

La câteva zile după ce primăria Sibiu a reziliat contractul pentru reabilitarea stadionului din Sibiu, firma Construcții SA s-a înscris, ca lider de asociere, la licitația pentru construcția unui stadion de atletism în Craiova.

Primăria orașului Craiova a primit patru oferte pentru construirea unui stadion de atletism cu o capacitate de peste 5.000 de locuri, contract estimat la 40,9 milioane de lei, fără TVA, în 4 ani, scrie Profit.ro.

Ofertele au fost depuse de Con-A SRL Sibiu, Recon SA București (subcontractori Domarcons Craiova – 6,8%, Msport Pro SRL – 10,57% și Ischia SRL – 10,67%) și asocierile formate din Construcții SA Sibiu (lider), Telekom România Mobile Communications (fost Cosmote) și Concordia Con. Strade SRL Pitești, respectiv Construcții Erbașu SA București și Grup Primacons SRL Slatina.

“Proiectul constă în continuarea lucrărilor începute în baza autorizației de construire din 2015. Stadiul actual al lucrărilor de construcție se află la nivelul structurii de rezistență (aferente zonei de gradene și al structurii corpurilor centrale). Sunt achiziționate și montate echipamentele din punctul termic. Totodată, s-au realizat rețelele de canalizare menajeră și pluvială exterioare, de alimentare cu apă și de alimentare cu agent termic primar pentru încălzire și apă caldă. Urmare reproiectării construcției pentru realizarea omologării la categoria a II-a conform normelor IAAF, se vor executa lucrări pentru modificări și reamenajări la construire stadion de atletism cu capacitate de peste 5.000 de locuri (…). Valoarea estimată a contractului, conform deviz general, aprobat prin HCL nr. 486/2018, este de 40.897.869,79 lei (exclusiv TVA)”, se arată în anunțul de participare la licitație, citat de Profit.ro.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Incompetență

    In Craiova au facut sala polivalenta, apoi teren de fotba acum se face stadion special de atletism …in Sibiu, la stadionul vechi au facut o pista de atletism cam de proasta calitate si cu doar 4 culoare (neomologabila) si in rest…..sti cu totii ce e. De sala polivalenta ce sa mai vorbim, Primaria nu are niciuna. Bazin de inot…nu are. 78 de milioane excedent bugetar si incompetenta are insa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sport
  • Contact