X
Andrei-Pleșu

Scriitorul Andrei Pleșu vine la Sibiu. Discuții deschise cu directorul FITS

Conferințele speciale FITS continuă și în luna aprilie, iar prima va avea loc vinerea aceasta. Constantin Chiriac, directorul FITS și al Teatrului Național Radu Stanca din Sibiu, va discuta cu scriitorul Andrei Pleșu.

Evenimentul va avea loc pe 5 aprilie, de la ora 18:00, la Librăria Habitus și va fi, ca de fiecare dată, cu acces gratuit, în limita locurilor disponibile în sală. Întâlnirea va avea o durată de aproximativ o oră și va fi urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Andrei Gabriel Pleșu este un scriitor și eseist român, estetician și istoric al artei, stilist al limbii române. A fost ministrul Culturii în Guvernul Petre Roman și ministrul Afacerilor Externe în Guvernul Radu Vasile.

Conferințele speciale FITS și TNRS sunt organizate de Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu și Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu în parteneriat cu Departamentul de Artă Teatrală din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu și Librăria Habitus. Informații pe larg despre evenimentele TNRS sunt publicate pe site-ul oficial al teatrului: www.tnrs.ro.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Rodi Colceriu

    Romanii de bine din Sibiu il asteapta pe dl. profesor Voiculescu sa ne dezvaluie din principiile dansului! Sibiul va asteapta, excelenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact